• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
5

تلاش همگاني مهمترين مؤلفه براي مقابله با اعتياد است

  • کد خبر : 38517
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام تلاش و اهتمام همگاني در راه مبارزه با مواد مخدر را مهمترين مؤلفه براي مقابله با بلاي خانمانسوز اعتياد برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ كميته نظارت استاني بر مراكز درمان سوء مصرف مواد مخدر با حضور رئيس دانشگاه، معاونين درمان […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام تلاش و اهتمام همگاني در راه مبارزه با مواد مخدر را مهمترين مؤلفه براي مقابله با بلاي خانمانسوز اعتياد برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ كميته نظارت استاني بر مراكز درمان سوء مصرف مواد مخدر با حضور رئيس دانشگاه، معاونين درمان و بهداشتي و دبير شوراي هماهنگي مبارزه بامواد مخدر استان و ديگر اعضاي اين كميته به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد.


فهد كمالوندي دبير شورا گفت: تلاش و اهتمام همگاني در راه مبارزه با مواد مخدر، اولين و مهمترين مؤلفه براي مقابله با اين بلاي خانمانسوز در جامعه است .


وي ادامه داد: براساس تجربه‌هاي موجود، حضور، همكاري و هم‌افزايي مسئولان در كنار ساير اقشار جامعه به نتايج سودمند و مثبتي در راه مبارزه با مواد مخدر ختم شده لذا بايد از تمامي ظرفيت‌ها براي تحقق اهداف مدنظر و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي اعتياد استفاده كرد.


دبير شورا همچنين ضرورت آموزش و آگاهي را در راستاي مبارزه همگاني با اعتياد در جامعه مورد تاكيد قرار داد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر با اهتمام و تلاش مثال زدني مسئولان و همراهي عموم جامعه در راه پيشگيري ، مقابله و مبارزه با مواد مخدر در سطح استان شاهديم كه قابل تقدير است .


كمالوندي در پايان افزايش سطح آگاهي عوامل و دست‌اندركاران مراكز سوء مصرف مواد مخدر در سطح استان در راستاي گسترش دانش خود در راه ارائه خدمات به جامعه هدف خواستار شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام۹۶٫۰۵٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38517

برچسب ها