• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
10

برگزاري همایش “نه به اعتیاد” با رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر در بندر تركمن

  • کد خبر : 38162
  • ۲۰ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان از همایش ” نه به اعتیاد ” با رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر در بندر تركمن خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ محمود روحانی فر با اشاره به پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با […]

 

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان از همایش ” نه به اعتیاد ” با رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر در بندر تركمن خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ محمود روحانی فر با اشاره به پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت:  با توجه به حساسیت و اولویتی که مدیران کشوری و لشکری و مقام عظمای ولایت در خصوص آسیب های اجتماعی دارند اعتیاد جزو اولویت آسیب های اجتماعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


وی با اشاره به پیچیدگی مبارزه با مواد مخدر گفت: علیرغم دستاوردهای بزرگ بشریت در عرصه های مختلف اجتماعی اقتصادی نظامی علمی و.. تهدیدات ناشی از آسیب های اجتماعی بر پیشرفت و سعادت انسان ها سایه انداخته چنان که رفاه را از انسان ها سلب می کند و در  راس این آسیب ها بحث مواد مخدر است.


دبير شورا افزود: امروزه پس از فقر، عوامل زیست محیطی و تهدیدات هسته ای، مواد مخدر به عنوان چهارمین بحران در جهان محسوب می شود و هیچ کشوری در دنیا نیست که عاری از مواد مخدر بوده و از این بلای خانمان سوز در امان باشد و امروز شاهد آنیم که قریب به ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا معتاد هستند.


روحاني‌فر تاکید کرد: در ایران اسلامی ما که مسلمان، معتقد و پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است تعداد بی‌شماری معتاد وجود دارد لذا با توجه به آمار و ارقام موجود مسئولین دست اندرکار این حوزه بایستی فعالیت‌شان دو چندان شود و مردم عزیز به کمک مسئولین بیایند.


وی افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ نوع مواد مخدر در دنیا وجود دارد که این امر زنگ خطری است برای متولیان که با دقت و حساسیت بیشتری اقدامات پیشگیرانه انجام دهند


دبير شورا همچنین آماری از میزان مواد مخدر کشف شده در سال ۹۴ و ۹۵ ارایه داد که به ترتیب عبارتند از ۲ تن و ۴۰۰ کیلو و حدود ۵ تن و افزود: طی اعلام از سوی دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، استان ما در بحث شیوع مواد مخدر رتبه دوم کشوری را دارد.


روحاني‌فر افزود: دولت به تنهایی نمی‌تواند با این بلای خانمان سوز مبارزه کند و مردم، تشکل های مردمی و احاد جامعه به کمک مسئولین بیایند و در کنار مقابله با مواد مخدر، اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه را در راس فعالیت ها و برنامه ها قرار دهیم و برای دستیابی به خروجی مثبت درصدد اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر باشیم.


همچنين فیروزی فرماندار با اشاره به اهمیت موضوع مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر بخش دولتی و نهادهای متولی اقدامات خوبی انجام می‌دهند اما آنچه که مورد تاکید است اجتماعی شدن آن است یعنی استفاده از ظرفیت های مردمی در این حوزه است.


وی افزود: باید تلاش کنیم با آگاه ساختن  مردم به عنوان اصلی ترین صاحبان کشور برای مبارزه با مواد مخدر ایفای نقش کنند.


فرماندار گفت: تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی امروز مورد تاکید مقام معظم رهبری است که اعتیاد به مواد مخدر یکی از پنج آسیب اجتماعی مهمی است که باید در جهت رفع و کاهش آن اقدامات گسترده ای صورت گیرد.


برگزاري نمايشگاه پيشگيري از اعتياد در گرگان
 نمايشگاه پيشگيري از اعتياد به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر و با همت شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ، فرمانداري شهرستان گرگان ، اداره كل بهزيستي به مدت يك هفته در اين شهرستان برگزار شد.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گلستان در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه با اشاره به رويكرد ستاد مبارزه با موادمخدر كشور و ديدگاه وزير كشور و دبيركل ستاد، امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را مهمترين عامل مبارزه با موادمخدر قلمداد كرد و اظهار داشت: امروزه با تغيير الگوي مصرف، تغيير نوع مصرف،كاهش سن اعتياد و عوامل زمينه‌ساز ديگر لازم است كه با جديت بيشتري مسايل مربوط به اعتياد و موادمخدر را پيگيري و خانواده ها را از خطرات و مضرات اين بلاي خانمانسوز آگاه كنيم.


روحاني فر به مسئله آموزش در خصوص مضرات موادمخدر، مهارتهاي زندگي و مهارتهاي فرزند پروري اشاره داشت و افزود: استمرار اين برنامه ها و دوره ها در توانمندسازي جهت مصون سازي خود خانواده ها و فرزندانشان بسيار موثر است.


مطالب ارائه شده در اين نمايشگاه شامل پوستر، پمفلت آموزشي،كاريكاتور، بروشور و فلش كارت‌هاي مهارت‌هاي زندگي و شناخت موادمخدر و نمايش فيلم مستند مي‌باشد. همچنين در اين نمايشگاه توسط يكي از مشاوران به بازديدكنندگان و افراد متقاضي به صورت رايگان مشاوره داده مي‌شود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۶٫۰۴٫۲۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38162

برچسب ها