دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام گفت: امروز خانواده ها به اعضاي معتاد به عنوان بيمار نگاه ميكنند و اين مصاديق نشان ميدهد مبارزه با مواد مخدر در مسير اجتماعي شدن قرار گرفته اما نيازمند تلاش بيشتر هستيم.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام، فهد كمالوندي در همايش صيانت و گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر اظهار كرد : امروز رويكرد به آسيب هاي اجتماعي تغيير كرده و از حالت محرمانه بودن خارج شده اند و براي همگان آشكار شده كه پذيرفتن واقعيت ها و اعلام آنها زمينه تلاش براي حل آنها است .
وي با ارائه تعاريفي درباره گفتمان تشريح كرد : گفتمان به معناي پرداختن جزء به جزء به يك موضوع است و گفتمانسازي در مبارزه با مواد مخدر به مفهوم مردمي كردن اين مبارزه است .
دبير شورا گفت: از ۴۰ موسسه و مركز اقامتي بيش از ۳۶ مركز متعلق به بخش خصوصي يعني مردم است و امروز در عرصه ي آموزش ۱۵۰ سمن با شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همكاري مي كنند .
كمالوندي به آموزش بيش از ۱۳۰ هزار نفر در سال ۱۳۹۵ در مناطق مختلف استان مخصوصاً در محلات و مناطق حاشيه ي شهر اشاره كرد و افزود: خوشبختانه خانواده ۲۶ هزار نفري اصناف، هيئات ورزشي و كانونهاي فرهنگي همكاري نزديكي براي حساس كردن خانواده ها دارند .
وي با بيان اينكه حداكثر جمعيت معتاد در استان تحت درمان هستند گفت : امروز خانواده ها به افراد معتاد به عنوان بيمار نگاه ميكنند و اين مصاديق نشان ميدهد مبارزه با مواد مخدر در مسير اجتماعي شدن قرار گرفته اما نيازمند تلاش بيشتر هستيم .
در پايان اين برنامه از سمن هاي فعال در زمينه مبارزه با مواد مخدر تجليل شد .همچنين تجليل از كودكاني كه با موضوع مبارزه با مواد مخدر نقاشي كشيده بودند از ديگر برنامه هاي جذاب اين همايش بود .
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام۹۶٫۰۴٫۱۸