• امروز : پنج شنبه - ۲۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 15 May - 2025
کل پست ها: 73663اخبار امروز : 0
9

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان: مواد مخدر صنعتي مانند طاعون به جان نسل جوان كشورهاي اسلامي افتاده است

  • کد خبر : 3676
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۸:۵۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در دومين همايش پيشگيري از اعتياد كه با عنوان «آسيب‌هاي اجتماعي، اقدامي مدبرانه»، در استان برگزار شد، در خصوص آگاه سازي جوانان نسبت به مواد مخدر صنعتي هشدار داد و گفت: مواد مخدر صنعتي مانند طاعون به جان نسل جوان كشورهاي اسلامي افتاده است.به گزارش روابط […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در دومين همايش پيشگيري از اعتياد كه با عنوان «آسيب‌هاي اجتماعي، اقدامي مدبرانه»، در استان برگزار شد، در خصوص آگاه سازي جوانان نسبت به مواد مخدر صنعتي هشدار داد و گفت: مواد مخدر صنعتي مانند طاعون به جان نسل جوان كشورهاي اسلامي افتاده است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ عليرضا جمشيدي در اين همايش كه به‌منظور آگاه‌سازي اساتيد دانشگاهي، مديران مدارس و جامعه دانش‌آموزي شرق استان و شهرستان كلاله برگزار شد، گفت: دغدغه مسئولين استاني خصوصاً استاندار استان تهاجم فرهنگي و آلوده‌سازي نسل جوان و نوجوان به اعتياد است و اين موضوع نيز، بسيار مهم و از حساسيت خاصي برخوردار است.

وي افزود: بايد بنيان خانواده و فرزندان را با معنويت و نماز اشباع كرد؛ زيرا دشمن تمام قد براي ضربه‌زدن به ايران اسلامي وارد عمل شده است، لذا مي‌طلبد كه همه آحاد ملت از جمله اساتيد دانشگاه‌ها، دانشجويان و معلمان و مديران كه اقشار زيادي از افراد پاك جامعه را تحت پوشش دارند، به‌صورت ويژه آگاه‌سازي شوند.

همچنين در ادامه حجت‌السلام كشيري امام جمعه شهرستان كلاله ، اين همايش را حلقه‌اي مفقوده در شهرستان دانست و گفت: خريد و فروش مواد مخدر و مصرف آن از سوي مراجع عاليرتبه نظام حرام دانسته شده است، لذا نقش علما، روحانيون، ائمه جمعه و جماعات و مديران مدارس و معلمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر بايد بسيار پررنگ و برجسته شود.

وي افزود: امروز بايد همه بدانند كه مواد مخدر و اعتياد چه پديده خطرناك و خانمانسوزي است و سن و جنسيت نمي‌شناسد و هر آن ممكن است درب خانه هر كسي را به صدا در آورد.

همچنين منصور عليرضائي رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي استان در اين همايش، اظهار داشت: دغدغه همه مسئولين كشور خصوصا مقام معظم رهبري، سالم نگه داشتن نسل جوان از هر گونه تهاجم فرهنگي خصوصا مواد مخدر مي‌باشد.

وي بيان داشت: در حوزه مواد مخدر حدود ۱۶۰۰ ميليارد دلار گردش مالي وجود دارد كه اين خود عمق فاجعه در جهان را نشان مي‌دهد و متاسفانه هم مرز بودن با دو كشور پاكستان و افغانستان باعث شده كه آسيب‌هاي شديدي به كشور اسلامي ما وارد شود، علاوه بر اينها وجود مواد مخدر صنعتي جهت كسب در آمد بالاتر يك تهديد جدي براي نسل جوان مي‌باشد. عليرضايي در ادامه گفت: وجود آزمايشگاه‌هاي توليد مواد صنعتي در نزديكي كشورهاي افغانستان و پاكستان توسط كشورهاي غربي گواه اين مسئله است كه آنها جز تخريب جوانان ما به موضوع ديگري نمي‌انديشند.

وي در خصوص مواد مخدر صنعتي افزود: در خصوص كراك همين بس كه قدرت تخريبي كراك ۱۵۰ برابر بيشتر از هروئين است يعني فكر، مغز، اعصاب گاهي منجر به مرگ‌هاي فجيع مي‌شود و در خصوص شيشه همين بس كه با مغز كاري را مي‌كند كه نمك روي يخ انجام مي‌دهد يعني بعد از مدتي مغز انسان را از بين مي‌برد.

وي ادامه داد: دشمن دنبال همين موضوع است كه جوانان مسلمان ايراني را بي اراده و سست بار بياورد، بنابراين شما عزيزان و دست اندركاران در حوزه فرهنگي و آموزش رسالت بزرگي داريد و در اين كارزار بزرگ با جهان غرب كار شما همانند جنگ ۸ ساله دفاع مقدس مي‌باشد و حتما اين دفاع مقدس‌تر و پيچيده‌تر است و شما فرماندهان اين جنگ مي‌باشيد.

در حاشيه همايش نيز نمايشگاه عكسي در خصوص انواع مواد مخدر صنعتي و سنتي توسط نيروي محترم انتظامي استان و همكاري سازمان‌هاي مردم‌نهاد برگزار شد.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۲/۷/۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3676

برچسب ها