• امروز : سه شنبه - ۱۷ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 5 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Tuesday - 8 October - 2024
کل پست ها: 71743اخبار امروز : 0
6

برگزاري همایش تعامل خانه، مدرسه و مشاوران با رویکرد پیشگیرانه در كرمانشاه

  • کد خبر : 3626
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۵:۵۷

همایش مشاوران مدارس ابتدایي استان كرمانشاه با عنوان تعامل خانه ،مدرسه و مشاوران با رویکرد پیشگیرانه و با موضوع تقویت و توسعه تاب‌آوری در اين استان برگزار شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه؛ لیلا جباری سرگروه مشاوران مدارس استان در اين همايش بر ضرورت و اهمیت هر چه بیشتر […]

همایش مشاوران مدارس ابتدایي استان كرمانشاه با عنوان تعامل خانه ،مدرسه و مشاوران با رویکرد پیشگیرانه و با موضوع تقویت و توسعه تاب‌آوری در اين استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه؛ لیلا جباری سرگروه مشاوران مدارس استان در اين همايش بر ضرورت و اهمیت هر چه بیشتر نقش مشاوران در مقطع ابتدایی تاکید کرد و گفت: ما خواهان جلب همکاری و مشارکت بیشتر سایر معاونت‌ها وکارشناسي‌های ادارات آموزش و پرورش استان در بحث پيشگيري از اعتياد هستيم.

وي تاكيد كرد: سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی نافذ نيز بايد در حفظ سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان كوشا باشند.

دکتر آدینه‌وند مشاور و مدرس دانشگاه استان نيز در اين همايش به اهمیت توانمندسازی همکاران شاغل در مدارس ابتدایی اشاره كرد و گفت: در مناسبت‌های مختلف تقویم سال تحصیلی، برنامه‌های متنوعی همچون کارگاه‌های آموزشی، جلسات هم‌اندیشی، سخنرانی و تورهای آموزشی و علمی و سیاحتی با اهداف و کارکردهای متنوع طراحی شده و برای اجرا آماده ابلاغ است.

وي با تاکید بر اهمیت دوران ابتدایی و کارسازی و اثربخشی هر گونه فعالیتی در دوره حساس، غفلت وکم‌توجهی را صدمه‌ای جبران‌ناپذیر خواند و از عزم و اراده اداره متبوع برای بهینه‌سازی هر‌گونه فعالیت در حوزه سلامت و بهداشت روانی در مقطع ابتدایی خبر داد.

همچنين محمدرضا مقدسی مشاور و مدرس دانشگاه در اين همايش موضوعاتي را در قالب مدل‌های ارتباطی والدین و مدارس و تاثیر آن بر بهداشت روانی دانش‌آموزان، تعاون و همکاری مشاوران در عبور از روزهای سخت در مدارس، معرفی سطح بهینه تعاملات فعالان عرصه سلامت مدارس با والدین و اولیاء و عملکرد مدارس به شیوه‌های نمادین صنعتی و کشاورزی و موازنه توجه به هنجارهای اجتماعی و تفاوت‌های فردی در حد بهینه و رویکردهای هتروژنیک و هموژنیک و تاثیر آن بر سلامت مطرح كرد.

وي در ادامه، تاب‌آوری را به‌عنوان تعامل مثبت با شرایط آسیب‌زا یاد کرد و گفت: محور و جوهره اصلی تحمل روزهای سخت و عبور از شرایط آسیب‌زا انرژی انگیزشی و بعد معنوی زندگی است و توسعه و تقویت ابعاد معنوی نيز اصلی‌ترین بخش برنامه‌های پیشگیرانه و حافظ و مدافع سلامتی اخلاقی و روانی جامعه مي‌باشد.

مقدسي در پايان خواهان حمایت و توجه همه جانبه تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مسئول و ذی‌ربط در این خصوص شد.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه؛۹۲/۷/۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3626

برچسب ها