دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام بر تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در سطوح مختلف استان تاكيد كرد و گفت: آگاه بخشي و اطلاع رساني در حوزه اعتياد بهترين راهكار مبارزه با اين آسيب اجتماعي است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام ، دكتر فهد كمالوندي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان دهلران اظهار كرد: رويكرد اصلي دولت اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر است و بايد كه امر مبارزه را به يك گفتمان اجتماعي در استان تبديل كرد.
وي ادامه داد: وقتي همه اقشار جامعه در خصوص آسيبهاي اجتماعي آگاه شوند، اين خود موجب باعث كاهش آسيب ميشود لذا آگاه بخشي و اطلاع رساني در خصوص اعتياد بهترين راهكار مبارزه با اين آسيب اجتماعي است.
دبير شورا با بيان اينكه خوشبختانه در استان معتاد متجاهر نداريم، گفت: در سال آينده مراكز دولتي ترك اعتياد در شهرستانهاي استان ايجاد ميشود.
كمالوندي بيان كرد: در چند دهه اخير نوع نگاه به اعتياد در كشور ما تغيير كرده به اين مفهوم كه نگاه به اعتياد به عنوان امري مجرمانه جاي خود را به نگاهي تازه داده است كه طبق ديدگاه جديد اعتياد يك بيماري و فرد معتاد ، بيمار محسوب ميشود .
دبير شورا با بيان اينكه رويكرد نظام اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر است، گفت : براساس برنامه ريزيهاي كلان و توصيههاي كارشناسان مبني بر ضرورت تقدم پيشگيري بر مقابله و مبارزه، بايد فعاليت هاي پيشگيرانه از مدارس آغاز شود و از طريق اطلاعرساني و آگاهيبخشي به خانوادهها و تقويت مشاركت سمن ها و استفاده از ظرفيت رسانه ها به تقويت سياست پيشگيري بپردازيم .
وي حفظ سلامت مناطق پرخطر و حاشيه اي شهرستانهاي استان را با برگزاري برنامه هاي آموزشي از جمله برنامه هاي اين شورا اعلام و اظهار كرد اميدواريم نرخ شيوع اعتياد در استان و كشور طبق برنامه پنج ساله ششم ۵ درصد كاهش پيدا كند ./.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام۹۵٫۱۲٫۱۴