• امروز : پنج شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 11 September - 2025
کل پست ها: 74851اخبار امروز : 5
6

بازدید سرزده دبير شوراي مبارزه با مواد مخدر فارس از مرکز نگهداری معتادان در شيراز

  • کد خبر : 34994
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، از اعلام آمادگي اجراي طرح ويژه ساماندهي معتادان حاد و پُرخطر خياباني در ايام پايان سال و نوروز ۹۶ خبر داد. به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، محمدرضا ابراهيمي در یک برنامه پیش‌بینی ‌نشده شامگاه روز گذشته از مرکز نگهداري، […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، از اعلام آمادگي اجراي طرح ويژه ساماندهي معتادان حاد و پُرخطر خياباني در ايام پايان سال و نوروز ۹۶ خبر داد.


به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، محمدرضا ابراهيمي در یک برنامه پیش‌بینی ‌نشده شامگاه روز گذشته از مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان موضوع ماده ۱۶ شيراز در دهكده سلامي بازدید کرد.


وی در این بازدید ضمن حضور در قسمت‌های مختلف این مرکز، با تعدادی از مددجویان آن گفت‌ وگو و با توضیحات كاركنان مرکز در جریان آخرين فعالیت‌های آن قرار گرفت.


دبير شورا در این بازدید از مسئولان استان خواست از این مرکز حمایت کنند تا بتواند با تمام ظرفیت خود فعالیت کرده و معتادان بیشتری را برای درمان و بازپروری پذیرش كند.


ابراهيمي از آمادگی برای اجراي طرح ويژه ساماندهي معتادان در ايام پايان سال و نوروز سال ۹۶ خبر داد و گفت: بحمداله با تعامل موثر و سازنده ايجاد شده در بين دستگاه‌ها متولي، مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان موضوع ماده ۱۶ شيراز با كادر مجرب پزشكي، پرستاري، روانشناسي و مددكاري آمادگي پذيرش و درمان معتادان حاد و پُرخطر خياباني را تا ظرفيت ۵۰۰ نفر در ايام پايان سال و تعطيلات نوروز سال ۹۶ را دارد.
گفتني است مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان موضوع ماده ۱۶ واقع در دهكده سلامي شيراز ظرفیت پذیرش ۵۰۰ مددجوی مرد را دارد که در حال حاضر ۲۶۷ نفر در آن تحت درمان و بازپروری قرار دارند.

منبع: روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۵٫۱۲٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34994

برچسب ها