• امروز : پنج شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 11 September - 2025
کل پست ها: 74851اخبار امروز : 5
8

ابراهيمي: نظارت خانواده بر رفتار فرزندان نقش موثري در پيشگيري از اعتياد دارد

  • کد خبر : 34061
  • ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت:  نظارت خانواده بر رفتار فرزندان و كنترل ارتباط آنها با دوستان و همسالانشان نقش موثري در پيشگيري از اعتياد خواهد داشت.   به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، محمدرضا ابراهيمي با حضور در برنامه زنده راديويي “بي‌تعارف” صداي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت:  نظارت خانواده بر رفتار فرزندان و كنترل ارتباط آنها با دوستان و همسالانشان نقش موثري در پيشگيري از اعتياد خواهد داشت.  


به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، محمدرضا ابراهيمي با حضور در برنامه زنده راديويي “بي‌تعارف” صداي مركز فارس ضمن تشريح اقدامات و فعاليت‌هاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بيان داشت: آگاه‌سازي و اطلاع‌رساني خانواده‌ها، مهم‌ترين عامل در امر پيشگيري از اعتياد است.


وي افزود: باید ضمن اطلاع‌رسانی اصولی و درست، خانواده‌ها را با آسیب‌های اجتماعی ناشی از مواد مخدر آشنا نموده و آنها را در مسیر مبارزه با پدیده شوم مشارکت دهیم.


دبير شورا بيان داشت: نظارت خانواده بر رفتار فرزندان و كنترل ارتباط آنها با دوستان و همسالانشان نقش مهم و موثري در پيشگيري از اعتياد خواهد داشت.


ابراهيمي در ادامه سخنان خود به نقش خانواده در پيشگيري از اعتياد اشاره نمود و گفت: ویرانگری‌های حاصل از سوء مصرف مواد مخدر زمینه‌ساز سقوط بسیاری از ارزش‌ها و هنجارهای فرهنگی و اخلاقی می‌شود و سلامت جامعه بخصوص کانون گرم خانواده را به مخاطره می‌اندازد لذا بايد پدر و مادرها متوجه اهمیت نقش خودشان در پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان باشند و پیشگیری از اعتياد باید از خانه آغاز شود.


وي در ادامه افزود: آگاهی بخشی خانواده‌ها و جامعه در زمینه مخاطرات آسیب‌های اجتماعی بويژه مُعضل مواد مخدر در راستای ایجاد جامعه‌ای سالم، پویا و با نشاط امري مهم و ضروريست كه همواره بايد در دستور كار كليه‌ي نهادها و دستگاه‌ها متولي قرار گيرد.


دبير شورا گفت: بهسازی درونی افراد جامعه، تقویت بنیان خانواده و انجام برنامه و فعاليت‌هاي فرهنگی مؤثر در جلوگیری از گرایش افراد به مواد مخدر بسیار ضروری است.


ابراهيمي در ادامه به تشريح مضرات مواد مخدر و تاثيرات منفي ناشي از آن در جامعه پرداخت و اظهار داشت: اعتیاد به عنوان یک بیماری اجتماعی دارای عوارض جسمی و روانی ویژه‌ای است و از مهم‌ترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی جوامع امروزی محسوب می‌شود که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه و موجب رکود اجتماعی در زمینه‌های مختلف است.


اين مقام مسئول به آسيب‌هاي ناشي از مصرف مواد مخدر اشاره نمود و بيان داشت: مواد مخدر یکی از مُعضلات اصلى و جدی جامعه بشرى در جهان متمدن امروز است، که می‌تواند از فردی به فرد دیگر و از نسلی به نسلی دیگر سرایت کند و ابعاد وسیع عوارض ناشی از مصرف آن، زندگی جسمی و روانی فرد و همچنین خانواده، فرهنگ، اقتصاد و اجتماع را به شدت متاثر و متضرر نماید.  


محمدرضا ابراهيمي در پايان سخنان خود خطاب به شوندگان گفت: هيچكس از گزند و آسيب مواد مخدر در امان نيست و كسي نمي‌تواند مدعي شود كه مصون از اين بلاي خانمانسوز است پس بنابراين، همه اقشار مختلف جامعه بايد با دقت و هوشياري تمام با فرا گرفتن آموزش‌هايي از قبيل مهارت‌هاي زندگي و پيشگيري از اعتياد از اثرات و مضرات موادهاي سنتي و صنعتي آگاه تا نسبت به اين پديده هولناك مصون و در امان بماند.

منبع: روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۵٫۱۰٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34061

برچسب ها