استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت پاکسازی مناطق آلوده به مواد مخدر اظهار کرد: در سال گذشته ۳ مرکز آلوده به مواد مخدر را پاکسازی کردیم و در سال جاری نیز با بهره گیری از تجارب به دست آمده، ۱۰ منطقه آلوده در شهرستان های استان را پاکسازی خواهیم کرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ دکتر حسن صادقلو در جلسه اين شورا تصریح کرد: مناطق آلوده به مواد مخدر با همکاری شورای تامین و در راستای اهداف پیشگیرانه مبارزه با مواد مخدر پاکسازی می شود و تمام بدنه ی اجرایی استان حسب وظیفه ی خود باید در پاکسازی این نقاط آلوده ورود کنند.
وی با بیان اینکه گلستان تنها استان کشور است که در راستای اقدامات پیشگیرانه سند جامع امنیتی تدوین کرده است، یادآور شد: یکی از ۲۹ مولفه ی سند جامع امنیتی استان اقدامات پیشگیرانه در حوزه ی اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر است و مدیریت استان تلاش کرده به این مسئله ی خانمان سوز با نگاهی ویژه توجه داشته باشد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر نقش فرمانداران در شهرستان ها خاطر نشان کرد: فرمانداران باید در جلسه ی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تابعه حضوری پررنگ داشته باشند و گزارشات قدرتمندی را از رصد اقدامات مبارزه بامواد مخدر در حوزه ی خود ارائه دهند.
استاندار گلستان با اشاره به گزارش آخرین وضعیت ساختمان اردوگاه ماده ی ۴۲ که جهت نگهداری معتادان در حال احداث است گفت: در سال گذشته قریب به ۳/میلیارد تومان و در سال جاری نیز ۵/۵ میلیارد تومان جهت احداث این مرکز نگهدای معتادان تخصیص داده شده و امیدواریم با احداث این مرکز و رفع مشکلات آن بتوانیم گام موثری در این مسیر برداریم.
همچنین در این جلسه گزارش فرمانده نیروی انتظامی استان در خصوص کشت خشخاش و شاهدانه در استان و نیز گزارش غربال گری ثانویه توسط دانشگاه علوم پزشکی ارائه شد و براساس آن حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را ارائه کردند و تصمیماتی در خصوص معتادان زیر هفده سال و بالای ۶۵ سال گرفته شد.
سرپرست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدردر اولين جلسه شوراي هماهنگي استان گفت : امروز قله هاي علم ودانش يکي پس از ديگري توسط جوانان ايراني فتح مي شود.
محمود رضا روحاني فر افزود: آسيب ها اجتماعي بايد مورد توجه قرار بگيرد و براي مبارزه با اين آسيب ها برنامه ريزي صورت گيرد.
وي با بيان اين که در بخش درمان، مقابله و پيشگيري بايد هر سه با هم کار شود، گفت: اساتيد و روحانيون بايد در حوزه فرهنگي فعاليت کنند و خيرين وارد عمل شوند و مسئولان بايد دست اين خيرين را بگيرند .
روحاني فر در ادامه گفت: انتظار اين است که صدا و سيما، بيشتر وارد ميدان شوند و عزم خود را جزم كند تا امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در استان صورت پذيرد.
وي خاطرنشان کرد: بايد کاري کنيم که مواد وارد استان نشود در حوزه درمان بايد بهزيستي و وزارت بهداشت، پاي کار بيايند، اطلاع رساني و آگاه سازي درحوزه پيشگيري بسيار مهم است و از توان مردم و بخش خصوصي و ماده ۱۵ بيشتر کمک بگيريم.
محمود رضا روحاني فر در پايان گفت : احداث اردوگاههاي کار اجباري و بکارگيري محکومين و قاچاقچيان مواد مخدر در اين مکانها يک ضرورت است.
ايجاد اردوگاههاي کار اجباري طبق ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر کشور سبب پاکسازي ، جلوگيري از شروع بزهکاري و پيشگيري و همينطور تقويت انگيزه مردم در مبارزه با عوامل توزيع مواد مخدر در جامعه خواهد شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۵٫۰۵٫۱۰