معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بررسی ها، نشان دهنده روند رو به رشد زنان آسیب پذیر در کشور است بطوری که برخی از این آسیب ها به سمت زنانه شدن پیش می رود.
به گزارش ایرنا، شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مرکز جامع سلامت جعفرآباد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آمار دقیقی از تعداد زنان آسیب پذیر در کشور وجود ندارد.
وی هدف از این بازدید را آشنایی با بخش های مختلف مرکز خدمات جامع سلامت که در یکی از محروم ترین نقاط حاشیه ای کرمانشاه واقع شده است، اعلام کرد و افزود: در حد توان به حمایت و پشتیبانی از این مرکز اقدام می کنیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه رکود و افسردگی در بانوان بویژه دختران زمینه ساز آسیب های اجتماعی است، گفت: پیگیری برای راه اندازی پارک بانوان یکی از اهداف و برنامه های سفر کاری به کرمانشاه است.
وی با اشاره به اینکه کرمانشاه بیست و نهمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید است، تاکید کرد: این سفرها فرصتی برای آشنایی بهتر با آسیب ها و مشکلات است تا متناسب با این وضعیت گام های لازم را برداریم.
مولاوردی یادآور شد: احداث پارک بانوان یکی از مطالبه های جدی من در سفرهای استانی است که در کنار آن راه اندازی سالن های ورزشی، استخر و کلینیک های تخصصی در همه سفرها دنبال می شود و امید است با این سفر مقدمات لازم برای راه اندازی بیمارستان جامع نیز در کرمانشاه فراهم شود.
وی اضافه کرد: از سوی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در جریان موانع پیش آمده برای راه اندازی پارک بانوان در سال های گذشته قرار گرفته ام و اکنون تلاشم را برای احداث آن بکار می بندم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: رکود و افسردگی در دختران زمینه ساز اعتیاد به مواد مخدر صنعتی برای دستیابی به هیجان های کاذب است که توجه به مقوله ورزش و احداث زمینه های مناسب برای این هدف از بسیاری آسیب ها می کاهد.
شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری روز یکشنبه به همراه رئیس جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید در قالب بیست و نهمین سفر استانی وارد کرمانشاه شد.