• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 6
4

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان: اولویت سندجامع امنیتی گلستان مبارزه باموادمخدر است /۱۱۳ نقطه آلوده

  • کد خبر : 29666
  • ۲۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۳

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به شناسایی ۱۱۳نقطه پرخطر و آلوده در سطح استان، گفت: شورای تامین در سند جامع امنیتی گلستان، الویت نخست را مبارزه با پدیده شوم و بلای خانمانسوز مواد مخدر قرار داده است. به گزارش ایرنا علی اصغر طهماسبی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مسوول […]

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به شناسایی ۱۱۳نقطه پرخطر و آلوده در سطح استان، گفت: شورای تامین در سند جامع امنیتی گلستان، الویت نخست را مبارزه با پدیده شوم و بلای خانمانسوز مواد مخدر قرار داده است.

به گزارش ایرنا علی اصغر طهماسبی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: براساس این سند و تعیین اولویت ها، سال گذشته پاکسازی سه نقطه روستایی آلوده و پرخطر در دو شهر گرگان و گنبدکاووس در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در راستای خدمت رسانی به این سه نقطه روستایی ۲۲ دستگاه مسوول هستند.

معاون استاندار گلستان ادامه داد: در سال جاری نیز سپاه نینوا و بخش فرهنگی آن ۱۰ نقطه پرخطر را شناسایی کرده اند که طرح پاکسازی در این روستاها اجرا می شود، هر چند تلاش در جهت اجرایی شدن طرح در ۱۴ روستای پرخطر از ۱۴ شهرستان استان می باشد.

به گفته وی، به همین منظور بخشنامه و ابلاغیه ای به فرمانداران ارسال شده است تا در حوزه کاری خود یک روستا را با شرایط مشخص، شناسایی و معرفی کنند.

طهماسبی گفت: باید تمام دستگاه ها به منظور پاکسازی و ارایه خدمات در این روستاها، از ظرفیت و توان بومی خود استفاده کنند تا بتوان در کارها و برنامه ریزی ها به نتایج بهتری دست یافت.

معاون استاندار گلستان با یادآوری این که شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ۱۱۳ نقطه پرخطر و آلوده را در سطح استان شناسایی کرده است، افزود: انتظار داریم اعضای اتاق فکر شورا، برای سایر حوزه های کاری در جهت رفع خطر و آلودگی برنامه ریزی کنند.

وی تاکید کرد: کارها و خدمات دستگاه های خدمت رسان نباید در حد رفع تکلیف باشد و به همین منظور شورای هماهنگی مبارزه به مواد مخدر باید از وضعیت ارایه خدمات، بازدید مداوم داشته باشد و گزارش های خود را در این زمینه ارایه دهد.

جانشین رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان همچنین تصریح کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، اصلی ترین مساله اقدامات پیشگیرانه است که نیازمند فرهنگ سازی می باشد.

طهماسبی افزود: اعتقاد داریم هزینه در اقدامات پیشگیرانه بسیار کمتر از هزینه در بخش درمان خواهد بود، هرچند برخی تلاش دارند که هزینه ها در بخش درمان باشد.

به گفته وی در بحث فرهنگ سازی با توجه به داشتن ظرفیت های مختلف از جمله مبلغین، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات و همچنین مناسبت های مختلف، می توان از این توان در زمینه اقدامات پیشگیرانه استفاده کرد.

معاون استاندار گلستان به فعالیت کمیته خیرین مبارزه با مواد مخدر نیز اشاره کرد و گفت: این کمیته باید در قالب کمیته مشارکت های مردمی شکل گرفته و فعالیت کند.

همچنین تاکید کرد که تشکیل بانک اطلاعاتی از بهبود یافتگان از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون یک امر ضروری محسوب می شود.

وی با یادآوری ماده ۱۶ در خصوص مراکز نگهداری معتادان متجاهر نیز گفت: باید مکان یابی این مراکز در استان مشخص شود و اگر قرار است در محل کنونی (اردوگاه توسکستان) فعالیت کند باید خدمات بهتری ارایه شود و اگر قرار است جابجائی صورت گیرد، کارهای مقدماتی با شتاب بیشتری اجرایی شود.

معاون استاندار گلستان در بخش جمع آوری معتادین بر برنامه ریزی در خصوص همکاری بخش خصوصی، سمن ها و تشکل ها تاکید کرد و افزود: مساله حرفه آموزی و حمایت از معتادینی که به مراکز درمانی به منظور ترک و بهبود مراجعه می کنند نیز مد نظر باشد.

به گفته وی ،فعال سازی کمیته اشتغال و توانمندسازی معتادین نیز باید در برنامه های شورا باشد.

وی همچنین یادآور شد که مبارزه با مواد مخدر باید علمی باشد و در این زمینه مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی برای انجام امور تحقیقاتی با شورای هماهنگی همکاری داشته باشند و از ظرفیت ۵۰ هزار میلیارد ریالی بودجه فرهنگی کشور نیز در این بخش استفاده شود.

طهماسبی اهداف شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را سیاستگذاری در بحث کلان، برنامه ریزی برای اقدامات شورا در قالب استانی، هماهنگی و پشتیبانی دبیرخانه و همچنین نظارت در امور مبارزه با مواد مخدر بیان کرد.

در این جلسه از خدمات ‘سیداحمد حسینی’ که به مدت سه سال مسوولیت دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان را برعهده داشت قدر دانی و ‘محمودرضا روحانی فر’ به عنوان سرپرست این دبیرخانه معرفی شد.

منبع خبر: ايرنا ۹۵٫۰۴٫۲۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=29666

برچسب ها