• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
10

خانواده ها باید سربازان خط مقدم مبارزه و ‏پیشگیری از اعتیاد باشند

  • کد خبر : 29007
  • ۰۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۶

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: دولت به تنهایی قادر ‏به مبارزه و پیشگیری از اعتیاد نیست و خانواده ها باید همچون یک سرباز درصف ‏مقدم این جنگ خاموش قرار داشته باشند .به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ مهندس محمد حمیدی در دومین همایش خانواده سالم و عاری از […]

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: دولت به تنهایی قادر ‏به مبارزه و پیشگیری از اعتیاد نیست و خانواده ها باید همچون یک سرباز درصف ‏مقدم این جنگ خاموش قرار داشته باشند .

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ مهندس محمد حمیدی در دومین همایش خانواده سالم و عاری از مواد مخدر با ‏رویکرد اجتماعی نمودن امر مبارزه با مواد مخدر شهرستان گنبدکاووس، اظهار ‏داشت: اقداماتی که دربحث مبارزه با جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور می ‏شود، زمانی منتج به نتیجه خواهد شد که اقدامات پیشگیرانه نیز به موازات آن انجام ‏شود.

وی با بیان این پیشنهاد که بایستی نام شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به ‏شورا یا ستاد پیشگیری از موادمخدر تغییر کند، گفت: امروز آسیب هایی که بواسطه ‏این مواد افیونی دامن جامعه و خانواده ها را گرفته، بسیار زیاد است.

مهندس حمیدی، اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی و کاهش آسیب های ‏اجتماعی را دو رویکرد مهم دولت درسال جاری دانست و اضافه کرد: برای موفقیت ‏این دو رویکرد همکاری و همراهی بیشتر خانواده ها با مسئولان ضروری است.

وی، ارتباط صمیمی با فرزندان، برنامه ریزی برای پر کردن اوقات فراغت آنان و ‏آگاهی بخشی نسبت به پیامدهای مصرف مواد مخدر به نسل جوان و نوجوان توسط ‏خانواده ها را از مهمترین اقدامات درکاهش آسیب های اجتماعی بویژه مواد مخدر ‏دانست و برآن تاکید کرد.

فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله شورای ‏هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، گفت: انهدام و دستگیری اعضای ‏هفت باند قاچاق مواد مخدر و کشف و ضبط ۲۵۶ کیلوگرم انواع موا مخدر، جمع ‏آوری ۱۵۰ معتاد متجاهر و کارتن خواب، استفاده ۱۴۴۰ معتاد از خدمات مراکز ‏ترک اعتیاد، ارائه خدمات مشاوره ای به ۱۷۷۰ نفر مرد و ۴۳۹ نفر خانم و شرکت ‏‏۶۳ هزارو ۸۶۰ نفر در کلاس های آموزشی با موضوع اعتیاد و آسیب های اجتماعی ‏از مهمترین اقدامات این شورا بوده است.

حمیدی با قدردانی از اعضای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گنبدکاوس و ‏کمیته های زیرمجموعه آن در برگزاری همایش ها و اقدامات در سال گذشته، ‏افزود: درسایه این اقدامات، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان ‏رتبه نخست استان گلستان را کسب کرد.

وی همچنین از اجرای ۱۲۰ برنامه فرهنگی، هنری و آموزشی در هفته مبارزه با ‏مواد مخدر (اول تا هفتم تیرماه) دراین شهرستان خبر داد.

معاون قضایی رئیس دادگستری گنبدکاووس نیز دراین همایش با قدردانی از ‏برگزارکنندگان همایش خانواده عاری از اعتیاد، به تشریح تاریخچه مواد مخدر ‏درجهان و ایران پرداخت و گفت: ترویج مصرف مواد مخدر که درگذشته به عنوان ‏دارو برای تسکین درد استفاده می شد، امروز ازسوی استکبار جهانی با هدف ‏فروپاشی کانون خانواده ها و بی هویت کردن نسل جوان در کشورهای جهان سوم ‏انجام می شود.

حجت الاسلام مهدی فقیهی افزود: امروز مواد مخدر بویژه انواع صنعتی و روان ‏گردان ها که با تبلیغات و ترفندهای مختلف از جمله افزایش ضریب هوش و بیداری ‏شب امتحان و یا تناسب اندام بویژه برای بانوان ترویج می شود، به شدت جامعه و ‏جوانان را تهدید می کند.

وی بابیان اینکه در برخی موارد مصرف روان گردان ها منجر به خودکشی یا قتل ‏نزدیکان شده است، گفت: رسانه ها باید نسبت به آگاهی بخشی به جامعه و خانواده ‏ها درخصوص مضرات مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها بیشتر تلاش نمایند.

حجت الاسلام فقیهی همچنین با تشریح برخی سیاست های ابلاغی رهبری درحوزه ‏مبارزه با مواد مخدر، برلزوم اهتمام ویژه مسئولان و خانواده ها برای اجرایی کردن ‏این سیاست ها و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.
در حاشیه این همایش کارگاه نقاشی و نمایشگاه عکس و پوستر با موضوع اعتیاد و ‏مواد مخدر برگزار و برخی برنامه های فرهنگی و هنری نیز برای حاضرین اجرا شد.

حضور اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمیته های زیر مجموعه آن ‏به همراه جمع زیادی از خانواده ها و جوانان در این همایش که در تالار اجتماعات ‏اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گنبدکاووس برگزار شد، قابل توجه بود.‏

نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در نمایشگاهی که به ‏مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد اظهار داشت: این نمایشگاه در محل ‏پارک شهر این شهرستان بر پا شده و دارای ۶ غرفه متشکل از ادارات آموزش و ‏پرورش ، بهزیستی ، انتظامی ، اداره زندان ، بهداشت و موسسات مردم نهاد است.

مهندس محمد حمیدی افزود: در این غرفه ها بسته های آموزشی و خدمات مشاوره ‏ای بصورت رایگان ارائه می شود همچنين در این نمایشگاه محصولات صنایع دستی زندانیان به نمایش گذاشته شده است.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ یکم تا ششم تیرماه در محل پارک شهر برای ‏عموم دایر می باشد.

مینی بوس سیار سفیران سلامت به نقاط حاشیه ‏نشین شهرستان گنبد کاووس اعزام می شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: مینی بوس سفیران ‏سلامت در طول هفته مبارزه با مواد مخدر از یک تا ششم تیرماه به نقاط آلوده ‏شهرستان گنبد کاووس اعزام می شود.

؛ مهندس محمد حمیدی افزود: در این مینی بوس کارشناسان مددکاری اجتماعی ، ‏روانشناسان بالینی و عمومی ، نیروی انتظامی، روحانی و مبلغ برای ارائه خدمات ‏مشاوره ای و توزیع بسته های آموزشی به ۵ منطقه آلوده و حاشیه نشین شهرستان ‏گنبد کاووس شامل سید آباد ،گدم آباد ، زابل آباد، چایی بویین و اسلام آباد اعزام ‏می شود.

وی گفت :این طرح به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی علی الخصوص مواد ‏مخدر به عنوان بلیه خانمانسوز و پدیده شوم اجرایی گردیده است.

وی همچنین گفت: در همین رابطه در محل میدان مرکزی شهر و دریاچه مصنوعی ‏نیز نمایشگاه سیار دایر گردیده است
مهمترین سنگ بنای ساخت جامعه خانواده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه کارگروه بانوان ‏فرمانداری گفت: خانواده سنگ بنای ساخت یک جامعه است بنابراین بانوان به ‏عنوان بنیان خانواده و نیمی از جمعیت جامعه باید در برنامه ریزیها دخیل باشند.

وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی در حوزه اقدام و عمل باید جدی تر وارد عمل ‏شوند افزود: برای اقدام و عمل باید هر یک از ادارات برش شهرستانی اقتصاد ‏مقاومتی داشته باشند و برای اشتغال برنامه ریزی داشته باشند و بر اساس ‏شاخصهای شهرستان بر تدوین اقدامات بپردازند.

مهندس محمد حمیدی احداث پارک خانواده و طراحی آن توسط شهرداری و ‏تجهیز کتابخانه را از پروژه های در دست اقدام عنوان کرد و افزود: ادارات باید ‏همکاری های بیشتری را در حوزه بانوان و خانواده داشته باشند.

وی در خصوص اشتغال و صنایع دستی و مشاغل خانگی نیز خاطر نشان کرد: باید ‏ضمن شناسایی تولیدات بازار محور برای بازار فروش محصولات تولیدی بانوان ‏تدابیری اندیشیده شود تا بر اساس تقاضای بازار و صادر کنندگان اموزشهای لازم به ‏جامعه هدف داده شود و صرفه اقتصادی بوجود آید.

سکینه جمعه نیا مشاور امور بانوان فرمانداری ویزه نیز در این جلسه با اشاره به ‏عملکرد حوزه بانوان در یکسال گذشته از کسب رتبه برتر این مجموع در سال ۹۴ ‏خبر داد و گفت: گروههای کاری ۷ گانه در سال گذشته و سال جاری برگزار شد و ‏برگزاری همایش خانواده همدلی و همزبانی و آموزشهای قبل از ازدواج و انجام ‏کارهای پژوهشی با موضوع خانواده از اقدامات حوزه بانوان در شهرستان است.‏

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۵٫۰۴٫۰۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=29007

برچسب ها