• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
5

استاندار مرکزی:آگاه‌سازی و آموزش راهکار اصلی مبارزه با اعتیاد است

  • کد خبر : 26443
  • ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۳

استاندار مرکزی گفت: آگاهسازی و آموزش مهم‌ترین و اصلی‌ترین راهکار مبارزه با اعتیاد است که باید با جدیت بیشتری دنبال شود.به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمود زمانی قمی ظهر امروز در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از مشکلات و معضلات موجود در جامعه […]

استاندار مرکزی گفت: آگاهسازی و آموزش مهم‌ترین و اصلی‌ترین راهکار مبارزه با اعتیاد است که باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمود زمانی قمی ظهر امروز در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از مشکلات و معضلات موجود در جامعه اعتیاد است، اظهار کرد: باید در این زمینه راهکارهای اساسی و کارشناسانه ارائه شود و تمامی دستگاه‌ها به این معضل و آسیب اجتماعی توجه بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بهترین راه مبارزه با اعتیاد آگاهسازی، آموزش و مشارکت مردم در این بخش است، افزود: برگزاری جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید به طور مستمر انجام شود و مصوبات کارگروه‎ مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی پیگیری و رصد ‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: اعتیاد جزو آسیب‌های اجتماعی است که متاسفانه سبب بروز آسیب‌های اجتماعی دیگر در جامعه می‌شود که مبارزه با اعتیاد می‌تواند از بروز سایر آسیب‌های اجتماعی دیگر جلوگیری کند.

زمانی‌‌قمی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری مسئله مبارزه با اعتیاد را مورد توجه و تاکید قرار داده است، ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند در این زمینه با یک برنامه‌ریزی هدفمند و کارشناسانه ورود کنند و مبارزه و پیشگیری از اعتیاد را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه باید در زمینه کاهش تقاضا در مورد استفاده از مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی گام برداشته شود، خاطرنشان کرد: با تقویت تشکل‌ها، سمن‌ها، استفاده از ظرفیت روحانیون و مشارکت مردمی می‌توانیم برنامه‌های رفع این معضل اجتماعی را با جدیت بیشتری پیگیری و اجرایی کنیم.

استاندار مرکزی با بیان اینکه برنامه‎ها و اولویت‎های ستاد مبارزه با مواد مخدر باید به تمامی دستگاه‎ها و فرمانداری‎ها ابلاغ شود، گفت: با برنامه‎ محوری شدن تمامی دستگاه‏‌ها تا حد زیادی می‌توان مشکلات این بخش را از پیش رو برداشت.

زمانی‌قمی بیان کرد: پنج محور مقابله با عرضه، فرهنگی و پیشگیری، درمان، صیانت اجتماعی و مدیریت فرا بخشی که محور برنامه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است باید در برش استانی مورد توجه قرار دهیم و رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با این معضل اجتماعی را مد نظر قرار دهیم.

وی اظهار کرد: کار فرهنگی و پیشگیرانه تنها راه ممکن برای مبارزه با مواد مخدر است و اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویکرد دولت تدبیر و امید در امر مبارزه و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر، اجتماعی کردن آن است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر باید خانواده را محور اصلی قرار داد، افزود: اجرای برنامه‌های آموزشی و مهارتی در زمینه توانمند کردن خانواده‌ها سبب می‌شود تا خانواده بتواند در زمینه آگاه سازی فرزند خود در مورد اعتیاد تأثیرگذار باشد.

زمانی‌قمی تصریح کرد: برنامه‌های امسال دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید هر چه سریع‌تر به منظور بررسی و رفع مشکلات و نواقص به دبیرخانه شورا ارسال شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال جدید نیز باید در حوزه ارتقای بهره‌وری، اقتصاد و معیشت مردم در حوزه اقتصاد مقاومتی و مبارزه با اعتیاد برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم در برنامه ششم توسعه نقش مهم و تأثیرگذاری را در راستای مبارزه با اعتیاد داشته باشیم.

در این نشست محمد زیدوند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی تودیع و نصرالله شاه‌محمدی به عنوان دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان معرفی شد.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۱٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=26443

برچسب ها