• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
9

ضرورت استفاده از ظرفيت تشكل هاي غير دولتي در برنامه‌هاي پيشگيرانه

  • کد خبر : 24296
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۹

معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري كرمانشاه با تاكيد بر نقش كليدي تشكل هاي غير ‏دولتي در انجام موفقيت‌آميز اقدامات فرهنگي اظهار داشت: توانمندي تشكل‌هاي مردمي در پيگيري امورات ‏اجتماعي بر كسي پوشيده نيست و تجربه ثابت كرده كه اگر از ظرفيت اين اجتماعات غير دولتي بهينه استفاده ‏كنيم، قطعاً نتايج كار آمدي به دست […]

معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري كرمانشاه با تاكيد بر نقش كليدي تشكل هاي غير ‏دولتي در انجام موفقيت‌آميز اقدامات فرهنگي اظهار داشت: توانمندي تشكل‌هاي مردمي در پيگيري امورات ‏اجتماعي بر كسي پوشيده نيست و تجربه ثابت كرده كه اگر از ظرفيت اين اجتماعات غير دولتي بهينه استفاده ‏كنيم، قطعاً نتايج كار آمدي به دست خواهد آمد .

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه، شاه حسيني ضمن قدرداني از اقدامات ارزنده دستگاه هاي عضو كميته فرهنگي استان ضرورت برنامه ريزي سالانه مناسب ‏براي دستگاه هاي فرهنگي را به تناسب نياز و موقعيت استان ضروري عنوان كرد و از مسئولين اين حوزه ‏خواست تا با نگاه جديد و بدور از هر گونه تعصب و ذهنيت منفي در كنار يكديگر مسائل و مشكلات را موشكافي ‏كرده فقط در حد اعتبار تخصيص داده شده در اين حوزه ورود پيدا نكنند ‏.

وي همچنين ارائه برنامه هاي آموزشي در راستاي پيشگيري از اعتياد را توسط اين دستگاهها منوط به ‏استفاده از نظر اساتيد و صاحب نظران در حوزه پيشگيري از اعتياد دانست ‏.

علي شمشيري دبير شوراي هماهنگي استان افزود : استان كرمانشاه يكي از استان‌هاي آسيب پذير در بحث اعتياد و مواد مخدر است بنابراين در نگاه كلان ‏مديريتي نيازمند پياده سازي و اجراي برنامه هاي متناسب با شرايط استان مي باشد به طوري كه بتوانيم در يك ‏گستره دلخواه و رضايت بخش اين اقدامات را پيش ببريم ‏.

وي با اعلام گزارشي در خصوص راه اندازي و ‏تجهيز كمپ بانوان در استان گفت: حسب تاكيد استاندار محترم مبني بر لزوم رسيدگي و تعيين تكليف زنان ‏معتاد خياباني اين قضيه در دستور كار دبيرخانه شورا با جديت دنبال شده است وقرار براين شده در يك بازه ‏زماني كوتاه اين مشكل حل و فصل گردد ‏.

دبير شورا با اشاره به انتظار استاندار محترم مبني براينكه قابل توجيه نيست كسي ولو معتاد يا بي خانمان در فصل ‏سرما به واسطه نداشتن جا و مكان در كف خيابان بميرد گفت: به همين منظوراين دبيرخانه عليرغم كمبود اعتبار ‏و امكانات سعي كرده كه بامسئوليت خود نسبت به پوشش و حمايت از اين افراد باهدايت آنان به مركز ماده ۱۶ ‏اقدام نمايدصرفاً به اين دليل كه از نظر اعتقادي و وظيفه انساني نسبت به اين قشر آسيب ديده مسئول و متعهد ‏هستيم.

شمشيري همچنين در بحث تامين اعتبار به دستگاههاي استان در حوزه پيشگيري از اعتياد ضمن ارائه اقدامات ‏انجام شده در سال جاري بيان داشت خوشبختانه به دليل حساسيت و اهميت موضوع عليرغم اينكه اكثر ‏دستگاههاي فرهنگي استان در اين زمينه هيچگونه اعتباري دريافت نكرده اند مجدانه پاي كار آمده و با برگزاري ‏كارگاههاي آموزشي و برپايي نمايشگاه سعي در آگاه سازي و اطلاع رساني مناسب هم به كاركنان مجموعه خود و ‏هم گاهاً به عموم شده اند كه واقعاً قابل تحسين است ‏.

وي همچنين از تلاش برخي ادارات استاني از جمله نيروي انتظامي استان، فرمانداري كرمانشاه و شهرداري در ‏جمع آوري و پاكسازي معتادان متجاهر و بي خانمان نيز تشكر و قدرداني نمودندو از ادارات عضو خواستند تا با ‏تعهد و مسئوليت بيشتري دراين حوزه وارد شوند ‏.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۴٫۰۹٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24296

برچسب ها