دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان با بيان اينكه راهکارهاي پيشگيرانه مهمترين فعاليت مبارزه با موادمخدر گفت: امروزه مبارزه با اعتياد و موادمخدر با نگاه پيشگيرانه در حوزههاي فکري و انديشهاي به ويژه در نظام تعليم و تربيت در رأس همه امور قرار دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ سيداحمد حسيني در نشست خبري با اشاره به سياستهاي مبارزه با موادمخدر در کشور، اتخاذ راهکارهاي پيشگيرانه با بهرهگيري از امکانات دولتي و غيردولتي را مهمترين فعاليت در اين حوزه عنوان کرد و افزود: فعاليتهاي پيشگيرانه بايد با تقويت باورهاي ديني مردم همراه بوده و اقدامات فرهنگي، هنري، ورزشي، آموزش و تبليغات در محيطهاي آموزشي و خانوادهها در دستور کار متوليان اين حوزه قرار داشته باشد.
وي خاطرنشان کرد: امروزه مبارزه و مقابله با اعتياد و موادمخدر با نگاه پيشگيرانه در حوزههاي فکري و انديشهاي به ويژه در نظام تعليم و تربيت در رأس همه امور قرار دارد.
دبير شوراي هماهنگي استان همچنين بر اهميت اتخاذ تدابير لازم براي حمايتهاي اجتماعي مانند مسأله اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، مشاوره، اشتغال و ارتباط مستمر خانه و مدرسه تأکيد کرد.
حسيني با اشاره به حرام اعلام کردن هرگونه مصرف، خريد و فروش موادمخدر از سوي مراجع عاليرتبه نظام اسلامي گفت: متأسفانه عدهاي با پول حاصل از خريد و فروش موادمخدر کشنده و خانمانسوز، کسب درآمد کرده و روزي خانواده و فرزند خود را ميدهند حال بايد چه انتظاري از آينده چنين فرزندي داشت ؟
وي در تشريح موارد اثرگذار در کاهش گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر بيان کرد: خانه و خانواده و نظام تعليم و تربيت از همه جهات ميتوانند در پيشگيري از اعتياد اثر گذار باشند، بويژه در بحث کنترل رفتارهاي فرزندان و دانشآموزان و اينکه در بيرون از محيط خانواده نوجوان و جوانشان با چه افراد و گروههاي سني در ارتباط هستند.
حسيني؛ نقش علما، روحانيون، ائمه جمعه و جماعات، مديران مدارس، معلمان و مربيان را در حوزه مبارزه با موادمخدر بسيار پررنگ و برجسته دانست و اظهار داشت: امروز بايد همه بدانند که موادمخدر و اعتياد چه پديده خطرناک و بلاي خانمانسوزي است و سن و جنسيت هم نميشناسد و هر آن ممکن است در خانه هر کسي را به صدا درآورد.
وي در پايان اذعان کرد: بهترين روش براي مبارزه با موادمخدر، فعاليتهاي پيشگيرانه و آموزش مهارتهاي زندگي است که علاوه بر خانوادهها، نظام تعليم و تربيت و در رأس آن وزارت آموزش و پرورش بايد به عنوان يک رسالت و مأموريت خطير در اين حوزه ورود کرده و نسل جوان ما را که همگي به نوعي از خانواده و جنس اين وزارتخانه مهم به شمار ميروند از خطرات ناشي از اعتياد و آسيبهاي وابسته به آن آگاه کرده و دور نگاه دارد.
حسيني ادامه داد: در اين زمينه آموزش و پرورش استان گلستان در اقدامي جهادي سال گذشته با ۵۰۷ در رشد نسبت به تفاهم نامه هاي منعقده اقدام نموده و ۲۰۷ مدرسه را در پوشش برنامه هاي خود قرار داده است البته بايد توجه داشت كه علاوه بر آن در تمامي شهرستان هاي استان اقدامي بسيار ارزنده در برپايي جشنواره نوجوان سالم به انجام رسانده است كه در نوع خود قابل تقدير است و اميد است كه اين فعاليتها تقويت و توسعه يابد تا با انجام اقدامات فزاينده پيگشيرانه بتوانيم مبارزه اي عاقلانه اين اين پديده شوم داشته باشيم .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۴٫۰۸٫۱۷