بيش از ۳۸۳ كيلوگرم مواد مخدر در استان گيلان به آتش كشيده شد كه بيشترين حجم مواد امحا شده نيز مربوط به حشيش، شيشه، هروئين و ترياك بود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ مهندس محمد اکبرزاده دبیر شوراي هماهنگي در اين مراسم ضمن تقديم لوح تقدير به خانواده شهید مجتبی ستوده و پیکار دارابی جانباز عرصه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر صرفاً وظیفه نیروی انتظامی، اداره اطلاعات و سایر نیروهای امنیتی و انتظامی و قوه قضائیه نيست بلکه یک وظیفه اجتماعی است و همه ما مسئول هستیم، درواقع ریشه مبارزه با تربیت در عنصر خانواده آغاز میشود.
وي خطاب به حضار اظهار داشت: مبارزه با موادمخدر وظیفه، من، تو و ماست و همه ما مسول هستیم که در هر کجا و هر شکلی و در هر لباسی با بلای خانمانسور اعتیاد مبارزه كنيم، اعتياد بلایی نیست که بگوئيم فقط در جامعه ماست، دشمن انسانیت و بشریت نقشه راهی را طراحی كرده که حتي برای بدست آوردن قدرت و پول به ناموس خودش هم رحم نمیکند چه برسد به ما، لذا امیدوارم روزی برسد که اگر این افیون به صورت رایگان هم در جامعه بود کسی به سمت آن نرود و متقاضي آن نباشد.
همچنين سردار سرتيپ دوم پاسدار ابراهيم قائد رحمتی فرمانده انتظامی و رئيس كميته مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر استان گیلان در اين مراسم گفت: آماركشفيات نيروي انتظامی در بحث مواد مخدر در سال ۹۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته مجموعاً ۱۹ درصد افزایش را نشان ميدهد که اين نشاندهنده فعالیت پلیس و همراهی مردم عزیز استان گیلان میباشد.
وي افزود: در ۳ ماهه اول سال ۹۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته کشفیات ۲۱ درصد افزایش داشت و در حوزههای دیگر از قبيل آموزش و پیشگیری و آگاهسازی و ارتقاء سطح آگاهیهای عمومی و اجتماعی در جهت مبارزه با مواد مخدر فعالیتهاي مطلوبي صورت گرفته، زیرا اعتقاد ما بر این است که مبارزه با موادمخدر میبایست در تمامی حوزهها اعم از مقابله، پیشگیری و درمان انجام شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
رحمتي اظهار داشت: یکي از راههای مبارزه با مواد مخدر کاهش سطح تقاضاست و این امر محقق نمیشود مگر با ارتقاء سطح آگاهی و آموزشهایی که میبایست به جامعه داده شود و آحاد جامعه و جوانان عزیزمان که سرمایه اصلی نظام و مملکت ما هستند و مورد هدف اصلی این بلای خانمانسوز هستند، ميبايست حتماً از تبعات بسیار منفی و خسارتهای غیر قابل جبران این بلای خانمانسوز مطلع باشند تا به یک خود نگهداری عمومی در جهت مبارزه با موادمخدر برسند.
وي افزود: مبارزه با مواد مخدر امری نيست که صرفاً دستگاههای دولتی به آن بپردازند بلکه مبارزه عمومی است که دستگاههای دولتی و دستاندرکاران و کلیت جامعه میبایست به مبارزه با این دسیسه که از جانب استکبار برای مبارزه با نظام مقدس اسلامی و جوانان انديشیده شده بپردازند و امروز نيز این نگاه در جامعه ایجاد شده كه امیدواریم که این نگاه همه گیر شده و شاهد مبارزه همه جانبه اجتماعی در همه سطوح جامعه بر علیه این بالای خانمانسوز باشیم.
همچنين سرهنگ فلاح كريمي رييس پليس مبارزه با مواد مخدر استان در اين مراسم اظهار داشت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران در عرصه منطقهای و بینالملی، مبارزه با مواد مخدر است و کشفیات بالای مواد مخدر گواه این مطلب ميباشد.
وي افزود: امروزه بسیاری از آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، تکدیگری و اعتیاد و جرایمي مانند سرقت، قتل، آدمربایی در بستر مواد مخدر نمود پیدا میکند و در حال حاضر نيز بیش از ۵۱ درصد زندانیان استان مربوط به مواد مخدراست.
كريمي اظهار داشت: در سالجاری با عزم و اراده قوی پیمان میبندیم كه از هیچ تلاشی در راستای مبارزه با این بلاي خانمانسوز دریغ نكنيم اما حصول به این نتیجه مطلوب مستلزم مشارکت و همکاری آحاد مردم است؛ زیرا معتقدیم مبارزه با مواد مخدر نه یک شغل بلکه یک مسئولیت اجتماعی است، امروز پلیس نيز معتقد است که امنیت مطلوب تنها در گرو مشارکت همه شهروندان امکان پذیر خواهد شد.
وي بيان داشت: امروز نيز مراسم امحاء مواد مخدر را به این منظور در منطقه معلولین استان و در منظر عموم برگزار كرديم که به شهروندان گیلانی و مردم این محله و مردم سایر محلات که از بابت پدیده اعتیاد و مواد مخدر متحمل رنجهای زیادی شدهاند، این پیام را برسانيم که میخواهیم به سمت محله امن برویم و بگوييم كه پلیس در دسترس شماست و امنیت مطلوب تنها با مشارکت و همکاری شما مردم به ثمر خواهد رسید.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۲/۴/۱۱