دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری باید به موضوع پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر توجه کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، مصطفی هادیزاده ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: اگر در محیط خانواده عاطفه به عنوان یک رکن اساسی قرار گرفت، مصون ماندن جوانان و حتی کودکان از مشکلات و عواقب مواد مخدر را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه خانواده برای جلوگیری از گرایش کودکان خود به مواد مخدر باید یک نهضت پیشگیرانه به کار گیرد، تأکید کرد: فرهنگ خود مراقبتی والدین از فرزندان و مذهبی بودن خانوادهها از جمله معیارهای اصلی برای پیشگیری از گرایش فرزندان به سمت و سوی مواد مخدر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه مواد مخدر یک مسئله پیچیده است که همه زوایای آن باید مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: تمام موضوعات، محورها و آحاد مختلف جامعه مانند روحانیون، بسیج و مداحان باید به صورت جدی در حوزه پیشگیری از مواد مخدر ورود پیدا کنند.
این مسئول اضافه کرد: در جهان بیش از یکصد سال که با مواد مخدر مقابله و مبارزه میشود اما تنها ۱۴ سال است که موضوع پیشگیری در دستور کار قرار گرفته است.
هادیزاده تأکید کرد: راهبردهای اساسی در موضوع مواد مخدر شامل پیشگیری، درمان، کاهش آسیب، مقابله و صیانت از برنامههای تدوین شده پیشگیری از مواد مخدر است.
وی گفت: علت اصلی گرایش به مواد مخدر تنها موضوعات اقتصادی نیست بلکه طبق آمار ۵۵ درصد معتادین به مواد مخدر دچار فقر فرهنگی هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به نقش خیرین در پیشگیری از اعتیاد، بیان کرد: امید است با تعامل و همدلی ارگانهای مسئول و همچنین مشارکت خیرین بتوانیم با این پدیده شوم و خانمانسوز مبارزه و تا ریشه کردن آن دست از تلاش برنداریم.
این مسئول گفت: سال گذشته ۳۳ هزار نفر معتاد در مراکز ترک اعتیاد استان پذیرش شدند که هزینه ترک اعتیاد این افراد بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.