دبير شوراي هماهنگي استان گلستان از جمعآوري ۷۰۰ معتاد متجاهر در استان خبر داد و گفت: دستگيري معتادان پرخطر با وقت و جديت بيشتر در استان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان، سيد احمد حسيني ” در نشست خبري با اصحاب رسانه گفت: حدود دو سال از زماني که شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با ترکيبي جديد کار خود را با جديت در استان گلستان آغاز کرد ميگذرد كه در اين مدت خدمات ارزشمندي در اين حوزه صورت گرفته است.
وي ادامه داد: توسعه مراکز درماني، افزايش مراکز MMT و كيفيت خدمات رساني آنها، افزايش و كيفي كردن برنامههاي اطلاعرساني و آگاهسازي مردم با هدف پيشگيري از اعتياد، تهيه و تدوين برنامههاي عملياتي استاني در حوزههاي مختلف كاري شورا، دستگيري عوامل توزيع مواد مخدر و به خصوص متجاهرين به اعتياد، دستگيري ۴۹۵ معتاد متجاهر از سطح استان، از جمله خدمات انجام شده استان در سال گذشته است و در ۵ ماهه اول امسال نيز بالغ بر ۷۰۰ معتاد متجاهر از سطح جامعه جمعآوري و در مراكز ماده ۱۶ و ۱۵ استان نگهدري و درمان شدهاند كه تنها گوشهاي از اقدامات ارزشمندي است که در اين حوزه در استان گلستان صورت ميگيرد.
دبير شوراي هماهنگي استان با بيان اينکه رنج سني مصرف مواد در کشور پايين آمده است ، خاطر نشان کرد : اين يک مسأله تأمل برانگيز و نگران کننده است که شاهد افزايش مصرف مواد در بين جوانان در کشور هستيم و اين همان چيزي است که دشمن همواره به دنبال آن بوده است و با تغيير الگوي مصرف سعي در ضربه زدن به بدنه جامعه و از بين بردن نيروهاي مولد كشور عزيزمان دارد .
وي ادامه داد: از اين رو همه بايد نسبت به اين موضوع دغدغه داشته باشيم و هر چند ريشه کني صد در صد مواد مخدر و اعتياد مشکل است اما مي توانيم با نگاه دلسوزانه ، همت بلند و تأکيد بر اقدامات پيشگيرانه خود فضاي جامعه را به گونه اي مديريت کنيم تا شاهد گرايش کمتر جوانان به اين پديده شوم و خانمانسوز باشيم.
حسيني بيان داشت: موضوع اعتياد و مواد مخدر همانند ساير آسيبهاي اجتماعي از مواردي است که مي توان با تقويت اعتقادات و باورهاي ديني ، تقويت ايمان ، تقوا و آموزش مهارتها و سبک زندگي اسلامي و انساني ، بويژه در ميان نسل جوان ، شاهد موفقيت هاي چمشگيري در حوزه پيشگيري از اعتياد باشيم.
وي در ادامه سه موضوع را به عنوان اولويتهاي شورا جهت مبارزه با مواد مخدر مطرح کرد و گفت : اولين نکته مهم ، اطلاع رساني است زيرا با اطلاع رساني درست مي توان مردم را هم پاي کار آورد و از اين پتانسيل عظيم اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر در راه مبارزه با قاچاقچيان، خرده فروشان و حتي مصرف کنندگان نيز استفاده کرد.
دبير شورا توسعه امکانات درماني را بعنوان اولويت بعدي برشمرد و تصريح کرد : زمانيکه امکانات درماني در همه نقاط استان افزايش يابد، آن عده اي از مردم و خانواده ها که با اعتياد مواجه اند قطعاً براي درمان خود يا افراد نزديکشان به اين مراکز درماني مراجعه خواهند کرد . سوم تشديد برخورد با عناصر اصلي قاچاق و توزيع كنندگان خرد مواد مخدر در استان مي باشد كه در اين زمينه برنامه هاي خوبي تدوين شده است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۴٫۰۶٫۱۸