• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
9

تهیه بانک اطلاعاتی از توزیع‌کنندگان مواد مخدر در کرمانشاه /فروشندگان مواد‌مخدر شناسنامه‌دار می‌شوند

  • کد خبر : 19493
  • ۰۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۹

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌مخدر استان کرمانشاه از تهیه بانک اطلاعاتی از توزیع‌کنندگان مواد مخدر در کرمانشاه برای شناسنامه‌دار‌کردن آنان خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، علی شمشیری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون به‌ دلیل اقدامات تأثیرگذار کمیته مقابله با عرضه […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌مخدر استان کرمانشاه از تهیه بانک اطلاعاتی از توزیع‌کنندگان مواد مخدر در کرمانشاه برای شناسنامه‌دار‌کردن آنان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، علی شمشیری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون به‌ دلیل اقدامات تأثیرگذار کمیته مقابله با عرضه مواد مخدر استان کرمانشاه قیمت ماده مخدر شیشه با رشد ۱۰۰ درصدی مواجه بوده است.

وی این امر را نشان از عملکرد مثبت کمیته مقابله با عرضه مواد مخدر دانست و گفت: برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان این مواد و کاهش عرضه آن در این افزایش قیمت تأثیرگذار بوده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از تهیه بانک اطلاعاتی از توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر برای شناسنامه‌دار کردن آنان خبر داد و بیان کرد: با این کار عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ می‌کنیم.

شمشیری ناامن شدن محیط‌ها و پاکسازی محلات آلوده را از دیگر اقدامات در زمینه مقابله با عرضه عنوان کرد و افزود: اتاق فکرهایی در کمیته مقابله با عرضه مواد مخدر تشکیل شده است.

وی بیکاری را یکی از دلایل اعتیاد برشمرد و ادامه داد: البته طبق آمار ۵۰ درصد معتادان ثبت شده جزء افراد شاغل هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌مخدر استان کرمانشاه ضعف‌های اعتقادی و بنیان خانواده را یکی دیگر از دلایل روی آوردن جوانان به‌ سمت اعتیاد دانست و افزود: حداقل نیم ساعت صحبت با فرزندان در طول روز تأثیر بسزایی در کاهش گرایش آنان به این مواد دارد.

شمشیری در خصوص تولید مواد مخدر در استان کرمانشاه نیز بیان کرد: سال گذشته یک لابراتوار تولید این مواد در سطح استان منهدم شد.

وی فرهنگ‌سازی را مهمترین گام در مبارزه با مواد مخدر دانست و افزود: سایر جوامع فعالیت‌های خود در حوزه پیشگیری و فرهنگی را از ۵۴ سال قبل آغاز کرده‌اند، در حالی‌که سابقه این کار در ایران به سال ۸۰ بازمی‌گردد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه اشاره‌ای به اقدامات کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرد و ادامه داد: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۹۲ نفر با مواد نگه‌دارنده در مراکز درمانی مورد درمان قرار گرفتند.

شمشیری تعداد مراکز درمانیMMT در سطح استان کرمانشاه در سال ۹۲ را ۱۱۰ مرکز اعلام کرد و ادامه داد: این تعداد در سال ۹۳ به ۱۲۶ مرکز افزایش یافت.

به گفته وی، مراکز خصوصی ترک اعتیاد در سال ۹۲ بالغ بر ۹۵ مرکز بود که در سال ۹۳ با رشد ۱۷ درصدی به ۱۱۱ مرکز افزایش پیدا کرده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه تعداد مراکز گذری ترک اعتیاد استان در سال ۹۲ و ۹۳ را به ترتیب ۱۱ و ۱۲ مورد برشمرد.

شمشیری گفت: سال ۹۲ حدود ۵ هزار و ۹۶۱ نفر و در سال ۹۳ نیز ۲ هزار و ۲۴۰ نفر زیر پوشش مراکز گذری ترک اعتیاد استان کرمانشاه بوده‌اند.

وی تعداد تقریبی معتادان در سطح استان کرمانشاه را ۵۵ هزار نفر اعلام کرد و بیان کرد: ۲۲ مرکز مجاز ترک اعتیاد در سطح استان فعالیت دارند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه ادامه داد: سال گذشته ۶ هزار و ۱۰۰ نفر تحت درمان قرار گرفته و خروج یافته‌اند که این آمار در سال قبل از آن ۵ هزار و ۱۷ نفر بوده است.

شمشیری میانگین سن اعتیاد در استان کرمانشاه را ۲۱ سال عنوان و تصریح کرد: تا مقطع اول دبیرستان سن اعتیاد کاهش یافته است.

وی یادآور شد: در یک نظرسنجی در سطح کشور، ۹۲ درصد از مردم معضل اعتیاد و مواد مخدر را نگران‌کننده‌ترین مورد اجتماعی عنوان کرده‌اند که این یک زنگ خطر است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه اشاره‌ای به آمار تجارت جهانی مواد مخدر داشت و افزود: همواره با مافیایی در مواد مخدر سر و کار داریم که متناسب با هر عصر و زمانی مواد برای افراد مواد تهیه می‌کند.

شمشیری از موضوع مواد مخدر و روان‌گردان‌ با عنوان بزرگترین شوک هزاره سوم و چهارمین بحران جهانی پس از فقر، نابه‌سامانی زیست‌محیطی و تهدیدات هسته‌ای یاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰ کشور جهان با این معضل دست و پنجه نرم می‌کنند که بر اساس آمار منتشره از سوی سازمان ملل در سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۲۴۰ میلیون نفر از مردم جهان حداقل یکبار مصرف مواد محرک و توهم‌زا را تجربه کرده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: روند فزاینده تقاضا برای مواد مخدر زمینه ایجاد شغل برای ۱۰ میلیون قاچاقچی در سطح جهان فراهم کرده است.

شمشیری با بیان اینکه سود خالص مافیای این مواد ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد دلار است، اضافه کرد: چرخش مالی سالیانه این تجارت غیرقانونی یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار است.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۴٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=19493

برچسب ها