فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب گفت: مهمترين و ريشهايترين راه حل مبارزه با مواد مخدر انجام اقدامات فرهنگي و پيشگيري است و بايد تلاش كنيم كه امر مبارزه با مواد مخدر اجتماعي شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، عبدالرضا قاسمپور با بيان اين مطلب در جلسه هماهنگي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: هماكنون مواد مخدر صنعتي به بزرگترين شوك و عظيمترين بحران هزاره سوم تبديل شده است و همانگونه كه رهبر معظم انقلاب ميفرمايند، تلاش در جهت مبارزه با مواد مخدر جهاد در راه توسعه كشور است.
وي در ادامه به تشريح برنامههاي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر پرداخت و گفت: لازم است كليهي ادارات و نهادهاي دولتي با كمك سازمانهاي مردم نهاد، روحانيون، خيرين و ساير اقشار تاثيرگذار برنامههاي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر را در سطح شهرستان با محوريت آگاهسازي و حساسيت امر مبارزه با مواد مخدر اجرا كنند.
فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب، بيان داشت: با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارك رمضان ميتوان از ظرفيت روحانيون و حضور مردم به ويژه جوانان در مساجد نهايت استفاده را نمود و خانوادهها را در اين امر مشاركت داد و حساسيت موضوع مبارزه با مواد مخدر را به آنها خاطر نشان كرد.
وي در پايان ضمن تاكيد مجدد بر اجراي هر چه بهتر برنامههاي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر در سطح شهرستان، گفت: بايد زمينه لازم بمنظور حمايت و استفاده بهينه از ظرفيت و پتانسيل بخش خصوصي بمنظور ايجاد اشتغال بهبوديافتگان از اعتياد و همچنين مشاركت در امر مبارزه همه جانبه با پديده شوم مواد مخدر، فراهم شود.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۴٫۰۴٫۰۳