تفاهمنامه همكاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي و كميته امداد امام خميني (ره) در ۹ ماده و با محوريت درمان و پيشگيري از اعتياد منعقد شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، به منظور افزايش تعامل و همكاري بين دبيرخانه شورا و كميته امداد امام خميني (ره) و با هدف افزايش خدمات رساني مطلوبتر به جامعه هدف، تقويت برنامههاي پيشگيرانه و مصونسازي خانوادههاي تحت پوشش كميته امداد در برابر اعتياد و همچنين تسهيل در درمان معتادين و توسعه مباني تئوريك در حوزه پيشگيري و درمان اعتياد جلسهاي با جضور دبير شوراي هماهنگي، مديركل كميته امداد امام خميني(ره) كارشناسان دبيرخانه شورا، رئيس اداره سلامت و مديرفرهنگي اداره كل كميته امداد با هدف تدوين تفاهمنامه همكاري هاي مشترك تشكيل شد.
مديركل كميته امداد ضمن خير مقدم به اعضا، به فعاليت هاي جاري كميته امداد در جهت محروميت زدايي و تقويت دانش فرهنگي خانواده ها پرداخت و افزود: با مجموعه اقداماتي كه صورت گرفته ميزان سطح آسيب هاي اجتماعي در اين خانواده بسيار كاهش يافته است.
در ادامه محمد زيدوند دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان نيز با بيان اين كه بيش از ۳۴۰ نوع ماده مخدر صنعتي وجود دارد افزود: با توجه به تبليغات فريب دهنده و كاذبي كه در باشگاه هاي ورزشي و آرايشگاه هاي زنانه صورت مي گيرد، متأسفانه شاهد افزايش گرايش جوانان به خصوص بانوان به سمت مواد صنعتي هستيم.
وي افزود: هرچند كه مصرف مواد مخدر و روان گردان ها در اوايل مصرف اثرات خوشايندي را براي فرد ايجاد نمايد اما پس از مدت كوتاهي كه فرد را دچار وابستگي مي كند عوارض روحي و جسماني را به همراه خواهد داشت.
زيدوند با بيان اينكه با توجه به اين هجمه اي كه از سوي مافياي مواد مخدر در سطح جامعه وجود دارد تقويت و اجراي برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري با هدف توانمند سازي آنان در برابر اعتياد بسيار ضرورت دارد. زيد وند گفت: براي خانواده هاي تحت پوشش كميته امداد بايد برنامه هاي با هدف تقويت دانش فرهنگي و آگاهسازي آنان در برابر اعتياد ايجاد شود تا بتوان آنان را در برابر اعتياد حفاظت كرد.
زيدوند با اشاره به ضرورت تدوين تفاهمنامه افزود: محل تامين اعتبارات اين تفاهمنامه از اعتبارات ذاتي دستگاه خواهد بود در عين حالي كه با توجه به در اختيار داشتن ۵۰ نفر از مربيان دوره ديده آماده برگزاري دوره هاي آموزشي مد نظر كميته امداد هستيم.
وي ابراز اميدواري كرد كه با امضا و اجراي اين تفاهمنامه سرعت برنامه هاي پيشگيرانه افزايش يابد.
در پايان اين جلسه تفاهمنامهاي با ۹ ماده و با محوريت درمان و پيشگيري از اعتياد به امضا طرفين رسيد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۴٫۰۴٫۰۲