• امروز : سه شنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
کل پست ها: 74909اخبار امروز : 0
7

جمع آوري هزار معتاد کارتن خواب در قزوين

  • کد خبر : 19050
  • ۰۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۶

  بیش از هزار معتاد متجاهر (کارتن خواب) در شهر قزوین جمع آوری شدند. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به خبرنگار صدا و سیما گفت: ۲۵ درصد از این معتادان از ابتدای امسال جمع آوری شدند و مابقی مربوط به اجرای طرح جمع آوری کارتن خواب ها در سال ۹۳ هستند.سرهنگ کرمی […]

 

بیش از هزار معتاد متجاهر (کارتن خواب) در شهر قزوین جمع آوری شدند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به خبرنگار صدا و سیما گفت: ۲۵ درصد از این معتادان از ابتدای امسال جمع آوری شدند و مابقی مربوط به اجرای طرح جمع آوری کارتن خواب ها در سال ۹۳ هستند.

سرهنگ کرمی افزود: از این تعداد معتاد، ۸۷۰ نفر در حال حاضر تحت درمان هستند.

به گفته وی ۸ کمپ در شهرستان های قزوین، البرز، آبیک، بوئین زهرا و تاکستان برای نگهداری و درمان معتادان فعالند که ۲۰۰ نفر را تحت پوشش دارند.

همچنین۱۴ سازمان مردم نهاد در حوزه پیشگیری از اعتیاد و ۲۱ مرکز اقامتی میان مدت نیز در استان فعالند که ظرفیت پذیرش ۸ هزار نفر را دارند.

همچنین با استقرار ۱۱۳ مرکز درمانی، بیش از ۱۵ هزار نفر نیز از ابتدای تاسیس تاکنون، به این مراکز مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفته اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یادآور شد: بیش از ۷ میلیارد ریال سال گذشته برای نگهداری و درمان معتادان استان هزینه شد.

کرمی برگزاری بیش از ۶۰۰ کارگاه آموزشی، همایش و نمایشگاه ثابت و سیار را نیز از مهم ترین برنامه ها در زمینه پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد که ۲۵۰ هزار نفر در استان هم از این برنامه ها استفاده کردند.

راه اندازی مجمع خیرین و شناسایی روستا و محلات پاک از مواد مخدر هم در همین راستا، در اولویت کاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان است.

در حال حاضر حدود ۲۳ هزار معتاد در استان به صورت رسمی شناسایی شده اند که ۲۷ درصد آنها به مصرف مواد مخدر صنعتی گرایش دارند.
پنجم تیر روز مبارزه با مواد مخدر است.

منبع خبر: واحد مركزي خبر ۹۴٫۰۴٫۰۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=19050

برچسب ها