دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه از رشد ۳۳ درصدي كشفيات مواد مخدر در سال گذشته در اين استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه، علي شمشيري در نشست خبري خود، گرفتاري بسياري از اقشار جامعه به دام اعتياد را واقعيت تلخي دانست كه نشأت گرفته از سياست شوم دشمنان اين نظام براي فروپاشي باورها و اعتقاد راسخ مردم با استناد به اين سلاح و در قالب يك جنگ نرم است و گفت: سكوت و انكار در اين قضيه به صلاح نيست و باور ما براين است مردم را با خود همراه كنيم چرا كه محرمتر از مردم كسي به اين موضوع نزديكتر نيست و براي حل آن نبايد كتمان واقعيت كنيم.
وي ريشه كن كردن معضل اعتياد را تا زماني كه تقاضا وجود دارد امر محالي دانست و مهار اين پديده شوم را منوط به عزم و اراده ملي دانست و گفت: انجام اقدامات مقابلهاي و فرهنگي لازم است اما كافي نيست ما نيازمند بسيج عمومي و يك فرهنگسازي بهينه براي آگاهسازي اقشار مختلف جامعه هستيم ضمن اينكه در حال حاضر نیز با اقداماتی که در ایران در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته توانستهایم کاهش خوبی در بحث این معضل اجتماعی داشته باشیم.
شمشيري مافياي مواد مخدر را يك تشكيلات سازمانيافته و خلاق توصيف كرد كه براي پيشبرد اهداف شوم خود يك ثانيه توقف نميكند.
دبير شوراي هماهنگي استان از كشف ۱۸۳۰ كيلو گرم انواع مواد مخدر در سال ۹۳ خبرداد و اظهار داشت : اين ميزان نسبت به سال ۱۳۹۲ ، ۳۳درصد افزايش يافته است.
به گفته دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در حال حاضر تعداد ۵۰ تا ۵۵ هزار نفر مبتلا به اعتياد در سطح استان وجود دارد و سال گذشته ۶۱۰۰ نفر از اين افراد با مراجعه به كمپ هاي مجاز تحت مداوا قرار گرفتند.
شمشیری به وجود یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در سطح کشور اشاره کرد و افزود: اگر برای هر نفر معتاد چهار عضو خانواده را در نظر بگیریم در حال حاضر تقریباً حدود شش میلیون نفر در کشور با معضل اعتیاد درگیر هستند.
وی با بیان اینکه ایران در دوران جنگ تحمیلی ۲۲۰ هزار شهید و ۵۰۰ هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است، گفت: در حال حاضر نیز در عرصه جنگ نرمی که امروز در پیش داریم در ۳۰ سال پس از انقلاب ۳۷۵۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر جانفشانی کردند.
ميرزائيان مدير كل سازمان بهزيستي و رئيس كميته فرهنگي استان در جمع خبرنگاران گفت: مقوله اعتياد و آسيبهاي اجتماعي يك بحث بروز اجتماعي است و همه نهادها از جمله رسانه هاي جمعي هم ديني به گردن آنها است و آن اطلاع رساني و آگاه سازي عموم از پيامدهاي و اتفاقات ناشي از اين مسئله است .
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر حوزه فرهنگي اقدام گر هستند پس چرا به نتيجه دلخواه نمي رسيم بيان داشت: كار فرهنگي نمود ظاهري ندارد نتايج مثبت آن ممكن است مدتها بعد خود را نشان دهد اما اگر همين اقدامات را هم انجام نمي داديم اوضاع وخيم تر از الان بود.
ميرزائيان ارائه اقدامات سازنده فرهنگي در جهت آگاه سازي آحاد جامعه را در قالب برگزاري كلاسهاي مهارت زندگي درخصوص آموزش مربيان زبده جهت حضور در مساجد – مدارس و محلات يكي از برنامه هاي حوزه فرهنگي عنوان داشت و گفت: با توجه به ضرورت مسئله در جهت آگاه سازي عموم خصوصاً والدين نا آگاه و دانش آموزان و دانشجويان بي اطلاع سعي ما براين است كه ضمن توجيه مربيان و مدرسين آموزشي؛ خانواده ها را از اين معضل نوپديد قرن و عوارض و عواقب و نشانه هاي آن آگاه سازيم .
وي تغيير نگاه دولت يازدهم به بحث مواد مخدر و تغيير مسير از محوريت دولت به محوريت اجتماع را ضرورتي اجتناب ناپذير عنوان كرد.
وي تهيه اطلس در سال ۹۰ در استان كرمانشاه را جهت شناسايي مناطق آسب پذير و آسيب خيز را اقدامي موثر دانست و گفت: با اين اقدام توانستيم بسياري از مناطق نيازمند مراكز آموزشي را در زمينه كاهش آسيب تقويت و تحت پوشش خدمات بهزيستي قراردهيم .
ايشان همچنين دادن مجوز به مراكز اقامتي ترك اعتياد را منوط به تاييد دبيرخانه شوراي هماهنگي استان عنوان كرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۴٫۰۴٫۰۱