استاندار اصفهان با بيان اينكه خانوادهها از مجاز بودن كمپهاي ترك اعتياد اطمينان حاصل كنند، گفت: ظرف ۳ ماه گذشته اين كمپها مورد ارزيابي قرار گرفتند كه۵۰ كمپ مجوزهاي لازمه را كسب كردند و ۵ كمپ ديگر نيز غير مجاز شناخته شدند كه تعطيل شدند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در جلسه اين شورا در سالجاري با مروري بر عملكرد اين شورا در سال ۹۳ گفت: در ارزيابي وزارت كشور؛ استان اصفهان جزء سه استان حائز رتبه ي اول در امر مبارزه با مواد مخدر شناخته شده و توانسته از لحاظ شكلي و محتوايي برنامه هاي قابل قبولي را در سال ۹۳ ارائه كند.
وي با بيان اينكه در سه ماه گذشته در حدود ۱۰ تن مواد مخدر از انواع مختلف در استان كشف شده است، افزود: اين مقدار با يك اختلاف ناچيزي مشابه مقدار كشفيات در سال گذشته است.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان يكي از برنامههاي اساسي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر را پاكسازي محلات، پارك ها و محل هاي عمومي از معتادان و فروشندگان مواد مخدر عنوان كرد و افزود: طبق گزارش ارائه شده در سال ۹۳ استان اصفهان در پاكسازي رتبه ي اول را به خود اختصاص داده است و حدود ۱۰ درصد پاكسازي هايي كه در كل كشور صورت گرفته مربوط به استان اصفهان بوده است.
زرگرپور از برگزاري نمايشگاه سيار مبارزه مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: اين نمايشگاه در ظرف يكماه آينده تجهيز خواهد شد و اتوبوس هايي در سطح شهرهاي مختلف حركت مي كنند و نحوه ي ابتلا، اثرات و مبارزه با مواد مخدر مختلف را براي جوانان ، نوجوانان و ديگر افراد ارائه خواهند كرد.
وي به ديگر مصوبات اين جلسه اشاره كرد و افزود: طي سه ماه آينده با كمك معاونين آموزشي مراكز آموزش عالي و دانشگاه هاي استان طرح مبارزه با ابتلاي دانشجويان به مواد مخدر تهيه و به مورد اجرا گذاشته خواهد شد.
زرگرپور با بيان اينكه متاسفانه نرخ ابتلاي دانشجويان به مواد مخدر در استان گرچه نسبت به ميانگين كشوري پايينتر است ولي در حال افزايش است، تاكيد كرد: بايد در اين ارتباط برنامه هاي خاص و ويژه اي در نظر گرفته شود.
استاندار اصفهان در ادامه به موضوع كمپهاي ترك اعتياد اشاره كرد و افزود: حدود ۱۰۰ كمپ ترك اعتياد در استان اصفهان وجود دارد كه بيش از ۵۵ عدد از اين كمپها داراي مجوزهاي معتبر نبودند و براساس استانداردها و ساختارهاي مناسب، عملكردهاي قابل قبولي نداشتند.
وي با بيان اينكه ظرف ۳ ماه گذشته اين كمپها مورد ارزيابي قرار گرفتند، تصريح كرد: ۵۰ كمپ مجوزهاي لازمه را كسب كردند و ۵ كمپ ديگر نيز غير مجاز شناخته شدند كه تعطيل شدند.
مدير ارشد استان در پايان از همه ي خانواده ها خواست كه اگر براي درمان به كمپ هاي و مراكز ترك اعتياد مراجعه كردند حتما از مجاز بودن آن ها اطمينان حاصل كنند تا ضوابط، استانداردها و نحوه ي درمان قابل قبول در آن ها به مورد اجرا گذاشته شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اصفهان۹۴٫۰۳٫۲۶