معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان كرمانشاه گفت: با آرايشگاههاي زنانه خاطي كه مروج مصرف مواد مخدر شيشه باشند، به شدت و با اشد مجازات برخورد ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه، اولين همايش پيشگيري از جرائم و آسيبهاي اجتماعي ويژه صاحبان و متصديان صنف آرايشگران زنانه با حضور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و مشاركت اتاق اصناف، معاونت اجتماعي و پيشگيري ازوقوع جرم دادگستري كل استان و ستاد امر به معروف و نهي از منكر و مدير كل امور بانوان استانداري و جمع كثيري از زنان آرايشگر استان با ميزباني اتحاديه صنف آرايشگران زنانه در تالار انتظار برگزار شد.
مرادي فر معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان با تشريح نقش تاثير گذار و اساسي زنان در حفظ كيان خانواده و ترويج اخلاق اسلامي در محيط خانه و اجتماع اظهار داشت: خانواده به عنوان كوچكترين و البته اثر گذارترين واحد اجتماعي نقش شايان توجهي را در شكل گيري جامعه سالم و هدايت آن در مسير توسعه ايفاء ميكند .
وي تكيه بر تعاليم اسلامي و آموزه هاي ديني را جزء اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي قلمداد كرد و گفت: نظام ديني ما با استعانت از سنن و اصول اسلامي همه توشه و توانش را براي حفظ كيان خانواده به كار گرفته سعي دارد با اشاعه فرهنگ اصيل اسلامي از پيشروي برخي جرائم اجتماعي از جمله طلاق كه ميتواند منشاء وقوع بسياري از اتفاقات ناگوار اجتماعي و خاصه از بين رفتن قبح مصرف مواد مخدر در بين زنان باشد جلوگيري كند.
مراديفر همچنين رعايت نكات اخلاقي و اسلامي از سوي زنان شاغل در صنف آرايشگري را لازمه فعاليت آنان در اين حرفه عنوان كرد و ضمن ارائه توصيه ها و توضيحات لازم دراين رابطه ؛ هر گونه هنجار شكني و عدول از مقررات تعيين شده را خصوصاً با تاكيد بر مسئله مصرف مواد مخدر در قالب قرص هاي لاغري و شفاف كننده پوست را به شدت محكوم و اشد مجازات را براي افراد خاطي در اين حرفه عنوان داشت.
همچنين دبير شوراي هماهنگي استان ضمن قدرداني از جديت دستگاه قضا در خصوص برخورد صريح و قاطعانه با محدود افراد خاطي و قانونگريز از صنف مذكور در سطح استان اظهار داشت: برخورد قاطعانه با آرايشگاه هايي كه مروج افكار غلط و گاهاً غير اخلاقي در لواي تناسب اندام و زيبايي كاذب ميباشند و سعي دارند زمينه بي ثباتي عاطفي و از هم پاشيدن كانون خانواده را فراهم كنند، تنبيه بسيار بجايي است.
وي اظهار اميدواري كرد كه با اين گونه مجازاتها بتوانيم امنيت اجتماعي را در جامعه تثبيت كنيم و به نوعي نگراني بسياري از خانوادهها را كه از حضور زنان و دخترانشان در آرايشگاه واهمه دارند برطرف كنيم، ضمن اينكه بايستي ضمن برخورد با متخلفين، درحوزههاي فرهنگي و پيشگيري فعالانه دراين عرصه ها ظهور و حضور جدي داشته باشيم.
وي در پايان ضمن قدرداني از بانيان برگزاري اين گونه همايش ها ؛ مشاركت و همراهي عموم مردم را در مسير رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه نوعي دلگرمي براي متوليان امر مبارزه با مواد مخدر و اعتياد دانست و خواستار ادامه اينگونه فعاليتها با انگيزه و توان مضاعف جهت پيشبرد رسالت نهي و نفي مصرف مواد مخدر در جامعه شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۴٫۰۳٫۲۰