• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
13

۳۸۱ کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شد

  • کد خبر : 182
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۰

هفت ماه نخست سال جاری۳۸۱ کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شدخبرگزاری فارس: خبرگزاری فارس: رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: در هفت ماه نخست سال جاری بیش از ۳۸۱ کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شده است. به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، خسرو گل محمدی ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: […]

هفت ماه نخست سال جاری
۳۸۱ کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شد
خبرگزاری فارس: خبرگزاری فارس: رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: در هفت ماه نخست سال جاری بیش از ۳۸۱ کیلوگرم مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، خسرو گل محمدی ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: آذربایجان‌غربی به ‌عنوان یکی از استان‌های دارای امنیت در کشور شناخته می‌شود.

وی افزود: در این مدت بیش از ۵۱۷ هزار و ۱۴۴ فقره تماس با فوریت‌های پلیسی انجام گرفته که از این تعداد حدود ۲۱۶ هزار و ۶۴۷ فقره به عملیات انتظامی منجر شده است.

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: تشکیل ۷۱ هزار و ۳۳۰ فقره پرونده و ارجاع ۱۳ هزار و ۹۸۵ فقره پرونده به مشاوران اجتماعی پلیس از دیگر عملکردهای این پلیس در سال جاری بوده است.

وی ابراز داشت: ابلاغ ۳۸۵ هزار و ۷۱۳ فقره احکام قضایی و اجرای ۵۶ هزار و ۶۰۲ فقره اقدام دیگری است که در هفت ماه نخست سال ۹۱ توسط پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی انجام شده است.

گل محمدی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی توسط رسانه‌ها برای آگاهی بخشی به مردم، گفت: این امر تأثیر بسزایی در میان مردم داشته و سبب ارتقای امنیت عمومی و کاهش تخلفات می‌شود.

وی اذعان داشت: کاهش سرقت منزل، مغازه و اتومبیل از تأثیرات تبلیغ مفید در رسانه‌ها بوده که در سال جاری به آن دست یافته‌ایم و این امر باید در ارتباط با سایر زمینه‌ها نیز انجام شود تا متخلفان در برابر مردم احساس آرامش و امنیت نداشته باشند.

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی از افزایش هشت درصدی سرقت موتور سیکلت خبر داد و بیان داشت: در خصوص سرقت از اماکنی همانند انبارها و کارگاه‌ها نیز باید به این نکته توجه شود که به دلیل بی اعتنایی صاحبان این اماکن شاهد افزایش سرقت هستیم که این امر نیازمند توجه بیش از پیش است.


منبع خبر: فارس ۹۱/۸/۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=182

برچسب ها