• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73604اخبار امروز : 12
9

کشف ۱۰۰ تن انواع مواد مخدر در مرزهای کشور

  • کد خبر : 1786
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۵:۲۹

  جانشین فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: سال گذشته ۱۰۰ تن انواع مواد مخدر در کشور توسط مرزبانان کشف شده است. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه احمد گراوند در همایش مرزبانان استان‌های شمال غرب کشور که در سلماس برگزار شد، اظهار داشت: شاهد خدمات قابل توجه مرزبانی در سال‌های پس از تاسیس مرزبانی هستیم […]

 

جانشین فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: سال گذشته ۱۰۰ تن انواع مواد مخدر در کشور توسط مرزبانان کشف شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه احمد گراوند در همایش مرزبانان استان‌های شمال غرب کشور که در سلماس برگزار شد، اظهار داشت: شاهد خدمات قابل توجه مرزبانی در سال‌های پس از تاسیس مرزبانی هستیم به طوری که مرزبانی در راستای حراست از کیان اسلامی و ایجاد امنیت خدمات شایانی انجام داده است.

جانشین فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی با اشاره به مرزی بودن آذربایجان غربی با چند کشور دیگر، تصریح کرد: این خدمات در آذربایجان غربی نمود بیش‌تری دارد.

گراوند افزود: مرزبانی در سطح کشور خدمات قابل توجهی ارائه داده به طوری که سال گذشته ۱۰۰ تن انواع مواد مخدر توسط مرزبانان کشور کشف شده است.

وی با بیان اینکه هر سال شاهد افزایش میزان خدمات ارائه شده توسط مرزبانان هستیم، خاطرنشان کرد: خدمت در مرزها توفیق الهی است که نصیب مرزبانان شده است.

وی با اشاره به انسداد مرزی، اعلام کرد: در سال‌های اخیر بحث انسداد مرزی مطرح و اجرایی شده است که این امر نیز به نوبه خود سبب شده در پاسداری از مرزها و پیشگیری از خروج و ورود کالای قاچاق در مرزها توفیق بیشتری حاصل شود.

گراوند با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی در مرزها نداریم، اذعان داشت: با همکاری سایر نیروهای نظامی در مرزها مشکلی نداریم و حاضر هستیم با هرگونه شرارت دشمن مبارزه کنیم./س

 

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»

منبع خبر: باشگاه خبرنگران جوان ۹۲/۳/۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1786

برچسب ها