• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
5

کشف یک تن مواد مخدر در خراسان‎رضوی

  • کد خبر : 1776
  • ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳

فرمانده انتظامی خراسان‎رضوی گفت: تیم‎های مبارزه با مواد مخدر خراسان‎‌رضوی در یک رشته عملیات منظم و هماهنگ قریب به یک تن مواد افیونی را کشف کردند. به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، بهمن امیری مقدم ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم‎های اطلاعات عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان‎رضوی در عملیاتی هماهنگ و […]

فرمانده انتظامی خراسان‎رضوی گفت: تیم‎های مبارزه با مواد مخدر خراسان‎‌رضوی در یک رشته عملیات منظم و هماهنگ قریب به یک تن مواد افیونی را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، بهمن امیری مقدم ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم‎های اطلاعات عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان‎رضوی در عملیاتی هماهنگ و منظم در سه هفته اخیر، قریب به ۸۰۰ کیلوگرم انواع مواد افیونی را کشف و ۱۳ تن از عوامل اصلی قاچاق مواد مخدر را دستگیر کردند.

وی افزود: در این مرحله از عملیات هشت دستگاه خودروی سبک و سنگین ، ۱۲ دستگاه تلفن همراه و ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان وجه نقد توقیف شده است.

امیری‌مقدم خاطرنشان کرد: در ادامه پیگیری تحقیقاتی این پرونده، قریب به ۱۱۰ کیلوگرم انواع مواد افیونی کشف و ۱۵۷ خرده فروش مواد مخدر در مشهد دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی خراسان‎رضوی در ادامه از دستگیری فردی که در قالب باغداری در شهرستان بینالود مواد افیونی خرید و فروش می‌کرد خبر داد و افزود: با کسب اطلاعاتی که از دستگیری چندین فروشنده جز مواد مخدر در شهرستان بینالود به دست آمده بود، عامل اصلی فروش مواد مخدر صنعتی در این شهرستان شناسایی شد.

وی افزود: در عملیات اطلاعاتی ماموران پلیس مشخص شد فردی در قالب باغداری و املاک اقدام به جابه‌جایی مواد مخدر صنعتی می‌کند که با این اطلاعات و با زیر نظر گرفتن منزل این فرد، ماموران به طور غافلگیرانه وارد منزل او شده و در بررسی‌های دقیق خود مقدار ۱۱۰ گرم هروئین فشرده بسته‌بندی شده را کشف کردند.

امیری‌مقدم در بخش دیگری از صحبت‌هایش به دو سانحه رانندگی دلخراش در اطراف شهر مشهد در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: در پی وقوع دو تصادف در اطراف مشهد، عابر پیاده و راکب موتور سیکلت به طرز دلخراشی جان باختند.

وی ادامه داد: یک دستگاه خودروی سواری ال ۹۰ ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته با عابر پیاده‌ای که قصد عبور از عرض بزرگراه مشهد باغچه را داشت برخورد کرد که پس از حضور اکیپ پلیس و امداد، مصدوم حادثه به بیمارستان منتقل شد اما او در بین راه جان خود را از دست داد.

فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در حادثه دیگری در فاصله چند دقیقه از حادثه نخست، یک دستگاه خودروی تریلر، موتور سیکلتی را در بزرگراه مشهد باغچه زیر گرفت که در این حادثه نیز راکب ۳۳ ساله موتورسیکلت در دم جان خود را از دست داد.

وی افزود: رعایت نکردن حق تقدم و بی توجهی در خارج شدن از محل پارک خودرو، علت حادثه از سوی کارشناسان اعلام شده است.

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»


منبع خبر: فارس ۹۲/۳/۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1776

برچسب ها