دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه مبارزه با اعتياد را نوعي جهاد در راه خدا دانست و گفت: نجات يك نفر به مثابه نجات كل بشريت است و همه بايد تلاش كنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه، علي شمشيري در جلسه كميته زنان و خانواده اين شورا اظهار داشت: زينبي زيستن هزينه ميخواهد و ما اين هزينهها را با جان و دل خريداريم، اگر غير از اين باشد در زمره يزيديان خواهيم بود چرا كه امروز پيكار و مبارزه با پديده شوم اعتياد و قاچاق مواد مخدر در واقع نوعي جهاد در راه خدا محسوب ميشود، چرا كه نجات يك نفر به مثابه نجات كل بشريت است بنابراين پيكار در اين عرصه نوعي زينبي زيستن است.
وي ضرورت تشكيل اين كارگروه تخصصي در كنار ديگر كميتههاي تخصصي را آگاهسازي خانوادهها خصوصاً زنان به عنوان مهمترين تكيهگاه عاطفي در خانه و خانواده براي پيشگيري از اعتياد بيان داشت.
دبير شوراي هماهنگي استان در ادامه لزوم آگاهسازي خانوادهها و تقويت بنيان خانواده در مقابله با اين مولود خبيثه را ضرورتي اجتناب ناپذير دانست و گفت: متأسفانه يكي از علل اصلي گرايش به مصرف مواد مخدر و ابتلاء به اعتياد زود هنگام ناآگاهي و كم توجهي خانوادهها به عواقب و بلاياي مصرف مواد مخدر است كه در كنار اين قضيه تنوع و تبليغات سوء قاچاقچيان و سوداگران مرگ كه با عناوين مختلف و ظاهر فريب وادي اعتياد را آخر سرخوشي ميدانند موجب شده كه دامنه و گستره اين آسيب توسعه پيدا كند و اين باور را در اذهان تقويت كند كه اعتياد به مواد مخدر تنها مختص طيف خاصي از جامعه نيست. نمونه بارز آن باور غلط برخي از دانشآموزان و دانشجويان در مصرف قرص ريتالين به عنوان تقويت حافظه در شبهاي امتحان است.
شمشيري در خصوص تشكيل كميته زنان و خانواده در استان گفت: به پيشنهاد دبيرخانه شورا و با توجه به بافت فرهنگي استان و بنا بر ضرورتي كه در اين حوزه از باب آگاهسازي خانوادهها احساس ميشد با موافقت استاندار كرمانشاه و استقبال ساير اعضاء شوراي هماهنگي تشكيل كميته زنان و خانواده در دستور كار دبيرخانه شورا قرار گرفت.
وي در خصوص نحوه برگزاري جلسات اين كميته اظهار داشت: به دليل اهميت موضوع و انسجام در اجراي مصوبات اين كميته طي حكم از سوي استاندار هدايت و رهبري اين كارگروه تخصصي به سركار خانم حق شناس مدير كل امور خانواده و بانوان استانداري واگذار شد.
شمشيري برگزاري مستمر و به موقع جلسات كميته زنان و خانواده را همگام با ساير جلسات كميته هاي تخصصي ديگر مهم دانست و اظهار اميدواري كرد كه اقدامات اين كميته در تقويت بنيانهاي خانواده بتواند ايفاي نقش و وظيفه نمايد.
در ادامه مديركل امور خانواده و بانوان استانداري ضمن استقبال از تشكيل اين كميته و قدرداني از زحمات دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان به عنوان متولي تشكيل اين كارگروه تخصصي در سطح استان گفت: تشكيل كميته تخصصي زنان و خانواده در حوزه اعتياد فرصت مناسبي است براي ما كه بتوانيم به صورتي تخصصي تر و برنامه ريزي شده به قضيه مواد مخدر نگاه كنيم.
وي ضمن اظهار نگراني از رسوخ مواد مخدر و اعتياد به اجتماع زنان گفت: متاسفانه به دليل همين ناآگاهي خانوادهها و ظهور برخي باورهاي غلط در محيطهاي زنانه درصد ابتلاء زنان به اعتياد نيز بالا رفته و به عبارتي فراواني را به همراه داشته است.
دبير شوراي هماهنگي استان افزود: اطلاعرساني ما در اين حوزه مخاطبين متنوعي دارد از جمله زنان شاغل در ادارات و زنان خانهدار و محيطهاي دانشآموزي و دانشجويي بنابراين به تناسب اين اجتماعات تنوع كار و نوع برنامه هم متفاوت است و لازم است كه با يك برنامهريزي دقيق و اثر بخش به اين قصه ورود پيدا كنيم.
شمشيري با اعلام اجرايي شدن طرح جامع سلامت در مناطق حاشيه نشين استان در سال جاري گفت: ادغام كردن برنامههاي حوزه پيشگيري از اعتياد و همسو كردن آن با طرح جامع سلامت فرصت خوبي است كه بتوانيم يك گام اساسي را دراين راه برداريم.
وي اولويت وظايف كميته زنان و خانواده را ايجاد هماهنگي و همراهي بين دستگاه ها عنوان كرد و از كليه دستگاههاي عضو اين كميته خواست تا طرحهاي پيشنهادي سازمان مربوطه خود را تهيه و در جلسه آتي كميته زنان ارائه نمايند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۴٫۰۲٫۱۶