• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
13

مشارکت سازمان های مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر ضروریست

  • کد خبر : 171
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴

رشت – مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: علاوه بر نهادهای دولتی، مشارکت سازمان های مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت جدی است. به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعزیز پورعزیزیˈ روز یکشنبه در کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر […]

رشت – مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: علاوه بر نهادهای دولتی، مشارکت سازمان های مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت جدی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعزیز پورعزیزیˈ روز یکشنبه در کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: مشارکت جدی این بخش در جامعه موجب می شود تا آگاهی عمومی مردم نسبت به این بلای خانمانسوز، افزایش یابد.

وی اظهار کرد: این کمیته از مشارکت سازمان های مردم نهاد که دارای امکانات و منابع هستند، برای مبارزه و پیشگیری از اعتیاد استفاده می کند.

پورعزیزی با بیان اینکه هجمه فرهنگی دشمنان در مقابل اقدامات پیشگیرانه بیشتر است، تاکید کرد: باید از وجود سازمان های مردم نهاد و فرهنگی و بخش خصوصی به طور جدی بهره برد و همه چیز را نباید محدود به فضاهای دولتی کرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان در ادامه از راه اندازی مرکز بازپروری زنان با مجوز سازمان بهریستی برای جمع آوری زنان معتاد خیابانی در روستای قاضیان شهر سنگر از توابع شهرستان رشت خبر داد.

وی اضافه کرد: ظرفیت این مرکز بازپروری ۳۰ نفر بوده و اقامت معتادان به صورت شبانه روزی است که در یک ماه گذشته؛ ۲۵ نفر مراجعه کننده به این مرکز داشته ایم که اکثر بی خانمان هستند.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز دارای پزشک، روان پزشک و مددکار خانواده است که به صورت شبانه روزی توسط سازمان های مردم نهاد اداره می شود.

پورعزیزی اظهار کرد: در این مرکز دوره های آموزش فنی و حرفه ای جاجیم و حصیربافی به صورت کوتاه مدت برای زنان معتاد راه اندازی شده و خانواده این افراد نیز تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار می گیرند.

وی تاکید کرد: هم اکنون کار جمع آوری زنان خیابانی معتاد با نیروی انتظامی بوده و کار نگهداری آنها به عهده بهزیستی استان است.

پورعزیزی در ادامه خواستار آموزش مهارت های لازم از طریق ساخت سریال های داستانی و مستند بومی برای بیان خطرات و آسیب های استفاده از مواد مخدر به نسل جوان از سوی رسانه ملی شد.

وی افزود: بسیج سازندگی نیز باید در زمینه فعالیت های پیشگیری از موادمخدر و مبارزه با آن مشارکت کند.

وی ادامه داد: به طور قطع بازسازی خانواده های آسیب دیده باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

معاون تربیتی اداره کل آموزش و پرورش گیلان نیز در این نشست گفت: شورای پیشگیری از مواد مخدر با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل و ۲۰ کارگروه آموزشی برای دانش آموزان در معرض خطر در این سازمان ایجاد کرده است.

ˈعلی فرهنگˈ ادامه داد: در این کارگروه ها مباحث فرزندپروری، مهارت های زندگی و روش های پیشگیری از اعتیاد به والدین آموزش داده می شود.

وی افزود: ۲۷ میلیون ریال اعتبار برای آموزش ۱۲ هزار نفر والدین دانش آموزان در زمینه مواد مخدر لحاظ شده اما نیاز است از ظرفیت های سایر اماکن و خیران نیز در این زمینه استفاده شود زیرا امکانات دولتی به تنهایی برای پوشش افراد در معرض خطر کافی نیست.

فرهنگ اظهار کرد: هم اکنون ۲۰ سازمان مردم نهاد در زمینه های مختلف با آموزش و پرورش همکاری دارند اما می طلبد سازمان های مردم نهاد در محلات در زمینه مبارزه با مواد مخدر و آگاه سازی مردم فعالیت بیشتری کنند.


 

منبع خبر: ايرنا ۹۱/۸/۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=171

برچسب ها