• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

پاكسازي محلات جرم خيز و آلوده كرمانشاه از اولويت‌هاي برنامه مبارزه با مواد مخدر استان است

  • کد خبر : 17010
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۵

استاندار كرمانشاه و پاكسازي محلات جرم خيز و آلوده استان را از اولويت‌هاي برنامه مبارزه با مواد مخدر اين استان برشمرد و استمرار و تداوم مقابله همه جانبه با معضل اعتياد خصوصاً برخورد شديد با توزيع‌كنندگان و عاملين اصلي قاچاق مواد مخدر را جزء لاينفك اقدامات متوليان امر مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد.‏به گزارش […]

استاندار كرمانشاه و پاكسازي محلات جرم خيز و آلوده استان را از اولويت‌هاي برنامه مبارزه با مواد مخدر اين استان برشمرد و استمرار و تداوم مقابله همه جانبه با معضل اعتياد خصوصاً برخورد شديد با توزيع‌كنندگان و عاملين اصلي قاچاق مواد مخدر را جزء لاينفك اقدامات متوليان امر مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد.‏

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه، مهندس رضايي در اولين جلسه اين شورا ضمن قدرداني از تيم اجرايي طرح پاكسازي نقاط آلوده شهر كرمانشاه اظهار داشت: مسئولين و مديران استاني موظفند در تامين حداقل انتظار مردم كه داشتن يك محيط سالم و با امنيت است تلاش كنند. بنابراين خيلي مهم است كه برنامه‌ها و طرح‌هايي كه براي رسيدن به اين هدف پياده مي‌كنيم در پنداشت و نگرش مردم تاثيرگذار باشد و آنان را از حساسيت نظام نسبت به اين معضل اجتماعي آگاه سازد.

وي استمرار و تداوم مقابله همه جانبه با معضل اعتياد خصوصاً برخورد شديد با توزيع‌كنندگان و عاملين اصلي قاچاق مواد مخدر و پاكسازي محلات جرم خيز و آلوده استان را جزء لاينفك اقدامات متوليان امر مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد.

استاندار همچنين از طرح پيشنهادي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان درخصوص مشاركت بانوان در امر آگاهسازي خانواده‌ها از پيامدهاي سوء ناشي از اعتياد به مواد مخدر و هدايت اين تشكل اجتماعي توسط امور بانوان استانداري استقبال كرد و خواهان اجراي هرچه سريعتر اين برنامه در استان شد.

رضايي ضرورت اجراي طرح بيمه معتادين را در كشور توسط دولت يك فرصت براي حمايت از معتادين در زمينه درماني دانست و خواستار جامه عمل پوشاندن و تسريع روند اجراي اين برنامه در استان توسط دانشگاه علوم پزشكي و بيمه سلامت شد.

وي استفاده از توان و ظرفيت بسيج را در راه مبارزه با مواد مخدر ضروري عنوان كرد و گفت: با توجه به اينكه بسيج در همه مباحث اجتماعي حضور فعال و هميشگي داشته و با توجه به اعتماد راسخ مردم به رسالت بسيج انتظار داريم در كنار تمام اقدامات فرهنگي و سازنده‌اي كه انجام مي‌دهد در اين مبارزه اجتماعي هم پيشقدم باشد و درجريان اين مبارزه همه جانبه در راس امور قرار گيرد.

وي افزود: مواد مخدر و معضل اعتياد براي نظام يك تهديد و مشكل بزرگ اجتماعي است و يكي از وظايف بسيج هم كمك به حل اين مشكلات است بنابراين در اين قضيه با توجه به اينكه امروز از ناحيه قاچاق مواد مخدر و زمين‌گير شدن نيروي انساني بخش عظيمي از جامعه ما در معرض تهديد جدي قرار دارد بسيج بايد با همكاري ساير نهادهاي ذيربط با يك برنامه ريزي هدفمند در ريشه كني اين معضل به وظيفه ذاتي خويش عمل كند.

ايشان ضمن قدرداني از اقدامات ارزنده دبيرخانه شوراي هماهنگي استان در سال گذشته ضرورت برنامه‌ريزي منظم توسط دبير شوراي هماهنگي استان جهت استمرار مداوم طرح پاكسازي محلات آلوده و تشكيل يك كارگروه و برنامه زمانبندي براي ارائه طرح هاي قابل اجرا و مثمر ثمر را مهم عنوان كرد.

در ادامه علي شمشيري دبير شوراي هماهنگي استان كيفيت جامع جلسات را از مهمترين شاخص‌هاي ارزيابي عملكرد كميته‌هاي تخصصي را عنوان كرد و گفت: اساس كار كميته‌ها تنها برگزاري جلسات نيست دو اصل اساسي در برگزاري جلسات در سال جاري حضور مستمر و فعال رؤساي كميته ها در جلسات و كيفيت و ميزان اثر بخشي مصوبات اين جلسات براي كسب نتيجه معقول و منطقي بصورت جدي پيگيري خواهد شد و تا زماني كه اصل كيفيت و اثر بخشي اقدامات براي ما روشن نشود نبايستي به كميت ها قانع شويم.

وي لزوم ارائه گزارش مستمر عملكرد اقدامات انجام شده از سوي رؤ ساي كميته هاي تخصصي در جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و آگاه سازي ساير اعضاء شورا از اين اقدامات را جزء دستور كار جلسات در سال جاري اعلام كردند.

شمشيري تشكيل كميته فرعي مبارزه با مواد مخدر در حوزه بخشداري‌هاي استان را يك كار ابتكاري از سوي دبيرخانه شورا عنوان كرد و گفت: با توجه به نياز سنجي و لزوم توجه و ايجاد حساسيت در بين اقشار روستايي اين قضيه منجر به تدوين و اجراي برنامه هاي پيشگيرانه در حوزه هاي روستايي شده كه اين كار با همكاري و تعامل خوب فرمانداريهاي تابعه استان درحال انجام و با استقبال خوبي از جانب مسئولين و مردم مواجه شده.
دبير شوراي هماهنگي استان همچنين در بحث رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر و لزوم استفاده از ظرفيت بسيج گفت: در سايه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و آرمانهاي رفيع انقلاب و وقوف به رسالت خطير بسيج در سازندگي و احياء ارزشهاي اسلامي و اجتماعي جامعه ‘ ما نيازمند همراهي و پيشگامي بسيج در اين پيكار فراملي هستيم.

وي همچنين ضرورت ايجاد و تشكيل كميته زنان و خانواده را با توجه به نيازهاي قابل احساس جامعه امروز در سطح شوراي هماهنگي و حتي فرمانداريها امري اجتناب ناپذير عنوانكرد و گفت: اين موضوع با تشريح زواياي اين كار با استقبال رياست شورا و ساير اعضاء شوراي هماهنگي قرار گرفت و مقرر شد در كمترين مراتب زماني ممكن اين كميته تشكيل و با برنامه ريزي اصولي نسبت به تحت پوشش قراردادن جامعه هدف اقدامات لازم را بعمل آورد.

در پايان اين جلسه فرماندار كرمانشا و رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر با ارائه گزارش عملكرد اقدامات انجام شده توسط دستگاه مربوطه خود مطالبي را ارائه كردند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۴٫۰۲٫۰۵ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=17010

برچسب ها