فرمانده هنگ مرزی سراوان گفت: ۶۴۶ کیلوگرم مواد مخدر در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان در مرزهای این شهرستان کشف و ضبط شد.
به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ براتعلی میرشکاری افزود: مرزداران هنگ مرزی سراوان با اشرافیت اطلاعاتی از قصد یک باند قاچاق مواد مخدر برای انتقال محموله خود به داخل کشور آگاه و بلافاصله به پوشش کامل نوار مرزی پرداختند.
وی ادامه داد: قاچاقچیان که قصد داشتند بوسیله چند راس دواب (حیوان چهارپاه) مواد مخدر را وارد کشور کنند با واکنش به موقع مرزداران، خود را در محاصره نیروهای عملیاتی مرزبانی دیدند و به سوی ماموران تیر اندازی کردند.
فرمانده هنگ مرزی سراوان ادامه داد: سرانجام مرزداران، قاچاقچیان را مجبور به عقب نشینی کردند و توانستند یک نفر از آنان را دستگیر کنند.
وی گفت: مرزداران پس از توقیف یک دستگاه خودروی تویوتا متعلق به قاچاقچیان، در بررسی خودرو و دواب ها ۶۴۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل تریاک و حشیش را کشف و ضبط کردند.
شهرستان سراوان در ۳۳۵ کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.