• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
6

ایجاد فضای «امید سازی» در مبارزه با مواد مخدر موثر است

  • کد خبر : 15659
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۹

استاندار گلستان گفت: ایجاد فضای «امید سازی » در برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر و حمایت از کسانی که با موضوع مواد مخدر درگیر هستند، بسیار موثر است.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان، دکتر حسن صادقلو در جلسه اين شورا گفت: به نظر می‌رسد براساس آمارهای موجود عملکرد نیروهای ستاد […]

استاندار گلستان گفت: ایجاد فضای «امید سازی » در برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر و حمایت از کسانی که با موضوع مواد مخدر درگیر هستند، بسیار موثر است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان، دکتر حسن صادقلو در جلسه اين شورا گفت: به نظر می‌رسد براساس آمارهای موجود عملکرد نیروهای ستاد در استان قابل قبول است اما بر این باوریم که در سطح ملی باید اسناد جامع پیشگیری و درمان مواد مخدر تهیه و تدوین شود.

وی افزود: تدوین اسناد بالادستی به استان‌ها کمک می‌کند تا با دیدی عالمانه و افقی روشن به سمت پاکسازی جامعه حرکت کنند.

استاندار استان با بیان اینکه باید مدل‌هایی از شهر پاک، روستای پاک و محله پاک در جهت جامعه پاک ایجاد کنیم، خاطر نشان کرد: در این مسیر نقش خانواده به‌عنوان اولین حلقه ارتباطی و مدیریتی بسیار پر اهمیت است و اگر خانواده‌ای پاک باشند یقینا تاثیرات مثبتی در محله، روستا و شهر خواهند داشت.

صادقلو با اشاره به ظرفیت‌های موجود در جامعه گفت: ظرفیت روحانیت و ائمه جمعه از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند در امر پیشگیری و درمان و حتی مبارزه با مواد مخدر موثر باشد و در عین حال استفاده از نخبگانی که در این راستا فعالیت می کنند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

همچنین عليرضا جزيني قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اینکه از سه هفته قبل فهرست داروهای اعتیادآور تهیه شده و مجازات مربوط به آن تعیین شده است، گفت: یکی از معضلات ما داروهای اعتیادآور بودند و اینکه قضات نمی‌توانستند براساس قانون‌ها و دستورالعمل‌های موجود نسبت به کشفیات آن تصمیم‌گیری کنند، که این مشکل رفع شد.

وي با بیان اینکه فعالیت‌های پیشگیرانه در سطح آموزش و پرورش استان گلستان بسیار خوب بوده است، تصریح کرد: ۶۷ درصد دانشجویانی که تجربه استفاده از مواد را داشته‌اند اعلام کرده‌اند که نخستین تجربه استفاده از مواد مخدر آنها مربوط به مدرسه می‌شود و از این نظر باید در سطح کشور به این موضوع حساس باشیم.

جزيني حساسیت ذهنی ۹۲ درصد مردم اجتماع در خصوص آسیب‌های اجتماعی را به موضوع مواد مخدر مربوط دانست و افزود: خط مشاوره ستاد به شماره ۰۹۶۲۸ خبر از ۲۶۰ هزار تماس طی ۱۰ ماه اول سال جاری دارد و افزایش ۱۳۰ درصدی این تماس ها نسبت به مشابه سال قبل نشان از حساسیت بالای موضوع مواد مخدر در ذهن مردم دارد.

وی تصریح کرد: وجود ۵۸ نقطه آلوده در استان گلستان موضوعی است که کمیته مقابله باید با حساسیت بالا و اولویت بندی مناسب آن را پیگیری کند.

قائم مقام دبیرکل ستاد در ادامه خواهان توجه جدی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان نسبت به ساماندهی مراکز اقامتی مردان و زنان مصرف‌کننده شد و گفت: ستاد در سطح کشور موضوع اشتغال بهبودیافتگان را دنبال می‌کند و اگر کارآفرینی زمینه اشتغال آنان را فراهم کند بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان از طریق صندوق مهر امام رضا (ع)، وام به او تعلق مي‌‌گیرد.

گفتني است؛ جزيني در سفر به استان گلستان از دو مركز اقامتي ميان مدت مخصوص درمان اعتياد بانوان معتاد در گرگان و آزاد شهر و يك مركز مشاوره بيماريهاي رفتاري مخصوص بانوان در گرگان ، دو نقطه آلوده قلعه محمود و تپه قلعه خندان و همچنين مركز ماده ۱۶ استان بازديد كرد.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۳٫۱۲٫۰۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=15659

برچسب ها