دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه، ايجاد بانك اطلاعاتي بهبوديافتگان در كشور را امري ضروري دانست و گفت: اين امر موجب شده در بحث اشتغالزايي بهبوديافتگان جهت حمايت و معرفي آنان به مراكز اشتغال با مشكل مواجه باشيم.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در جلسه اين شورا اظهار داشت: اين احساس مسئوليت در مبارزه با مواد مخدر نوعي تكليف همگاني و وظيفه ماست كه با بالا بردن حساسيتها و آشنا كردن مردم با تبعات ويرانگر و آثار مخرب سوء مصرف مواد، بتوانيم با بسيج همگاني تمام احاد جامعه در اين راه دشوار گام برداريم.
وي نبود بانك اطلاعاتي براي بهبوديافتگان را يك معزل دانست و گفت: متاسفانه يكي از معضلات قابل توجه بحث نبود پايگاه اطلاعاتي مشخص و مدون در خصوص معتادان بهبوديافته در كل كشور است كه باعث شده در بحث اشتغالزايي بهبوديافتگان جهت حمايت و معرفي آنان به مراكز اشتغال با مشكل مواجه باشيم چرا كه يكي از دغدغههاي مسئولين كشوري و استاني تكميل چرخه درمان به واسطه ايجاد اشتغال براي بهبوديافتههاي بيكار است . همچنين تشكيل يك بانك اطلاعاتي نظاممند و ساماندهي شده براي ثبت آمار و ارقام واقعي و صيانت آنان پس از بهبودي در هر استان از شاخصههاي مهم و تكميلي چرخه درمان به شمار ميرود.
شمشيري ملزم نمودن مراكز MMT استان به منظور ثبت ورود و خروج معتاداني كه دراين مراكز تحت درمان قرار مي گيرند را مهم دانست و گفت: اين مراكز در قبال تمامي خدماتي كه به معتادان ارائه ميدهند هزينه دريافت ميكنند بنابراين لازم است جهت عدم سوء استفاده افراد سودجواز خدمات درماني ارائه شده به معتادان در نشت داروهاي مخدر از اين مراكز مطابق دستورالعملهاي ابلاغي اقدامات لازم در ثبت و ضبط دقيقاً مراعات كرده. ضمن اينكه حضور روانشناسان و مددكاران اجتماعي در كنار تيم درماني اين مراكز از ضروريات چرخه درمان است.
همچنين رنجبر فرماندار شهرستان كرمانشاه ضمن قدرداني از بخشداريهاي فعال در حوزه شهرستان، خواستار حضور و توجه هرچه بيشتر بخشداران تابعه در جلسات فرعي مبارزه با مواد مخدر بخشها و همچنين استفاده از تجربه و توان انجمن NA و سازمانهاي مردم نهاد شد.
وي گفت: كشفيات اخير نيروهاي مقابلهاي استان و انهدام باندهاي قاچاق مواد مخدر خود گوياي مقابله جدي و فعال اين نيروها در بحث مبارزه با مواد مخدر است و جا دارد از همين جا از تمامي نيروهاي زحمتكش عرصه مقابله در استان قدرداني كنيم اما آنچه كه در رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه نمود بيشتري دارد مقابله فرهنگي و بسيج عموم با اين پديده شوم و ويرانگر در كنار اقدامات مقابله اي است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۳٫۱۲٫۰۲