دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه گفت: اعتياد نه جرم است و نه بيماري بلكه اعتياد يك آسيب ويرانگر اجتماعي است كه اساس خانواده و شيرازه جامعه را دستخوش تخريب و ويراني قرار ميدهد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در كارگاه آموزشي كه بهمنظور آشنايي با انواع مواد مخدر صنعتي و سنتي در دانشگاه استان برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب گفت: بيماريها و امراض متعددي وجود دارند كه به روش پزشكي و طبابت اطباء حاذق فرد بيمار، دوباره به دامن خانواده بر ميگردد. لذا اينجا نميشود گفت كه بيماريها آسيب اجتماعي هستند ولي واقعاً اگر فرد معتاد را بصورت قطعي هم درمان كنيم آسيبهاي به جا مانده از دوران اعتياد وي براحتي قابل جبران نيستند و اينجاست كه ما بايستي ضمن روشنگري ابعاد مختلف اعتياد با كمك نظريهپردازان و افراد صاحب ايده و تفكر و صاحب نفوذ كلام در جامعه، مسئوليتهاي اجتماعي را هم تقويت كنيم.
دبير شوراي هماهنگي استان با تاكيد بر لزوم آگاهسازي و اطلاعرساني جامعه خصوصاً قشر تحصيلكرده و دانشجو گفت: سه بخش نگرانكننده اين استان در حوزه اعتياد (دانشآموزي، دانشجويي و كارگري) است كه بايد حساسيتهاي لازم را نسبت به اين سه حوزه بالا ببريم تا برنامهريزي و اقدامات لازم و بازدارنده صورت پذيرد.
وي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي را به عنوان نهاد فرهنگي و آموزشي در بحث آگاهسازي و اطلاعرساني به قشر دانشجو بسيار موثر دانست و گفت: يكي از اقدامات دشمن دراشاعه تهاجم فرهنگي، ورود مواد مخدر به عرصه دانشجويي است و ما بايد با سلاح علم و فرهنگ درمقابل تهاجم فرهنگي بايستيم آشنايي و توجيه اساتيد دانشگاهي ما كمك بزرگي است به توانمند كردن قشر تحصيلكرده در برخورد با مواد مخدر و اعتياد و براي استفاده بهينه از توان اين جامعه روشنفكر ما نيازمند همراه كردن و آگاهساختن اين عزيزان در بحث عوارض و پيامدهاي ناشي از مواد مخدر ميباشيم.
وي همچنين گفت: براساس سياستهاي كلي ستاد مبارزه با مواد مخدر در بحث رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه استفاده از توان و ظرفيت تمامي دستگاههاي دولتي و غير دولتي، مراكز آموزش عالي، سازمانهاي مردمنهاد و پايگاههاي بسيج مردمي در دستور كار شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته كه بحمداله با رهنمودهاي استاندار كرمانشاه و حمايتهاي همه جانبه ايشان در بحث مبارزه با مواد مخدر، تعامل خوبي بين دستگاههاي استاني برقرار است و همه تلاش ما به عنوان متولي امر مبارزه ايجاد نوعي همدلي و همراهي بين تمامي دستگاهها و استفاده از تمامي ظرفيتها دراين راه است.
همچنين شكري نماينده دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرمانشاه گفت: طبق فرمايشات مقام معظم رهبري اساتيد دانشگاهها فرماندهان جنگ نرم هستند و ما بايد جامعه دانشجويي را كه به واقع آيندهسازان مملكت هستند نسبت به اين آسيبها آگاه و هوشيار كنيم و در مقابله با اين جنگ نرم پيشرو باشيم.
وي گفت: آشنايي اساتيد دانشگاهها با مواد مخدر و عواقب و عوارض آن باعث ميشود كه آنها در برخورد و رابطه خود با دانشجوياني كه خواسته يا ناخواسته در معرض خطر اعتياد هستند يا به اعتياد كشيده شدهاند آگاهانهتر و سنجيدهتر رفتار كنند.
شكري همچنين با اعلام آمادگي دانشگاه آزاد اسلامي در برگزاري اين كارگاهها در سطوح مختلف دانشگاه گفت: با توجه به حساسيت مسئولين امر در دانشگاه نسبت به قضيه مواد مخدر و اعتياد و شيوع مصرف آن خصوصاً در بين قشر دانشجوها درصدديم تا با برگزاري اين كارگاهها در سطح خوابگاههاي دانشجويي پسرانه و دخترانه زير مجموعه دانشگاه و همچنين در بين كاركنان دانشگاه نسبت به پوششدهي جامعه دانشگاهي گامي مهم برداريم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۳٫۱۱٫۲۵