استاندار ایلام بر تشکیل اتاق فکر و استفاده از افراد صاحب نظر برای ارائه طرحهای تأثیرگذار جهت پیشگیری از اعتیاد و گسترش فرهنگ ورزش همگانی و روحیه ورزشکارانه به منظور كاهش شيوع اعتياد تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام؛ محمدرضا مروارید در جلسه اين شورا اظهار داشت: در بحث مقابله با عرضه مواد مخدر وضعیت مطلوبی در استان حاکم است و در بحث پیشگیری باید دستگاههای مرتبط اقدامات موثرتر ی را بکار گیرند.
وی افزود: آموزش، اطلاعرسانی، استفاده از روشهای تربیتی و تحقیقهای محتوایی و استفاده از نتایج آنها در عمل میتواند در پیشگیری از اعتیاد موثر باشد.
استاندار ایلام با بیان اینکه در عرضه مواد مخدر توسط سوداگران روشهای نوینی به کار گرفته میشود، ابراز داشت: دستگاههای اجرای باید با استفاده از ظرفیت دانشگاهها و اساتید، صدا و سیما و در قالب یک طرح جامع راههای پیشگیری از اعتیاد را به صورت نوین به کار گیرند و به اطلاع مخاطبان برسانند.
وی گفت: گسترش فرهنگ ورزش همگانی و روحیه ورزشکارانه برای ارتقاء نشاط اجتماعی و توسعه و تجهیز امکانات ورزشی در کمپهای ترک اعتیاد گرایش به استفاده از مواد مخدر را کاهش میدهد.
در ادامه حسین کلانتری معاون سیاسی استاندار بر اجتماعی کردن پیشگیری از اعتیاد با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و بیان داشت: دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر استان دارای یک ظرفیت ویژه در هماهنگی بین دستگاههای اجرایی است که براساس خرد جمعی و رویکرد علمی بر مبنایی واقع بینانه انجام میشود.
وي با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی برای اجرای مصوبات خاطر نشان کرد: جلسات هماهنگی شورا در مرکز استان با هماهنگی دبیرخانه و دستگاههای عضو و در شهرستان ها با هماهنگی فرمانداران در هفته یک روز و با یک ساعت مشخص انجام شود تا مصوبات در کمترین زمان اجرایی شوند.
وی تشکیل جلسه فوقالعاده قبل از پایان بهمن برای اجرای مصوبات و بررسی عملکرد دستگاه های عضو شورای مبارزه با مواد مخدراستان را خواستار شد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان نيز در ادامه با اشاره به اينكه در ۹ ماهه اول سال بيش از ۱۵۰۰۰ نفر جمعيت تحت پوشش برنامههاي فرهنگي قرار گرفتهاند، بيان داشت: استفاده از تمامي ظرفيتهاي دستگاههاي فرهنگي جهت اجراي برنامههاي پيشگيري از اعتياد ضروري است و كليه اعضاء شوراي هماهنگي بايستي همكاري لازم را با كميته فرهنگي و پيشگيري استان داشته باشند.
رضا صادقيان گفت: در سالجاري ۹ دستگاه از دستگاههاي فرهنگي عضو شورا از محل اعتبارات ستادي مبالغي را جهت اجراي برنامههاي پيشگيري از اعتياد دريافت نمودهاند كه دستگاههاي دانشگاه علوم پزشكي و آموزش و پرورش، بهزيستي، دانشگاه ايلام اعتبارات را به صورت استاني دريافت نموده و از ظرفيت خود دستگاهها نيز جهت اجراي برنامه استفاده شده است.
وي همچنين خواستار اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر با استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد و بسيج شد.
منبع خبر: روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام۹۳٫۱۱٫۰۸