• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
3

در سال‌جاري اتفاق افتاد: مرگ دو هزار معتاد در كشور به دليل ناخالصي موجود در مواد مخدر

  • کد خبر : 14757
  • ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۹:۵۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه از مرگ دو هزار معتاد در سال‌جاري خبر داد و گفت: از اين تعداد ۹۴ نفر سهم كرمانشاه است كه اين موضوع ۳۰ درصد افزايش مرگ و مير را در استان به همراه دارد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه از مرگ دو هزار معتاد در سال‌جاري خبر داد و گفت: از اين تعداد ۹۴ نفر سهم كرمانشاه است كه اين موضوع ۳۰ درصد افزايش مرگ و مير را در استان به همراه دارد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در جلسه اين شورا گفت: هدف ما از تشكيل اين جلسات تنها رفع تكليف و انجام وظيفه اداري نيست خروجي اين همفكري و هم‌انديشي‌ها بايد راه چاره براي به چالش كشيدن اين معزل اجتماعي باشد ضمن اينكه پيكار در اين راه بايد تداوم داشته باشد چرا كه بسياري از جرائم و آسيب‌هاي اجتماعي به واسطه ظهور مواد مخدر در بطن جامعه تقويت و ريشه دوانده كه از جمله اين جرائم سرقت، فحشاء، قتل، آدم‌ربايي و خيلي موارد ديگر است كه انشاءاله با مهار اين ابر آسيب روزي شاهد ريشه كن شدن اين معضلات از جامعه باشيم.

وي مهمترين بحث درحوزه اعتياد را پيشگيري عنوان كرد و گفت: اگر در بحث مبارزه با اعتياد اطلاع‌رساني و آگاهي از مضرات و پيامدهاي اعتياد را به عموم در سرلوحه كار خود قرار دهيم ضربه‌اي بزرگ را بر پيكر سوداگران مرگ زده‌ايم كه به واقع سرمايه انساني هر جامعه را دستخوش آماج و تاراج گرفته‌اند.

دبير شوراي هماهنگي استان همچنين سه حوزه دانش آموزي، دانشجويي، كارگري را آسيب‌پذيرتر از ساير حوزه‌ها عنوان كرد و گفت: نگراني عمده ما در استان از اين سه حوزه است و آنچه كه در اين راه بيشتر ميتواند ما را ياري كند حمايت و همراهي تمامي مسئولين استاني و استفاده از توان و ظرفيت سازمان‌هاي مردم‌نهاد از طريق آگاه‌سازي دقيق و اطلاع‌رساني مستمر وارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه به اين سه قشر در معرض خطر است.

شمشيري همچنين بيان داشت: بحمد اله استان كرمانشاه براساس ارزيابي هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور در حالت كلي بالاتر از ميانگين كشوري و رتبه برتر را در اكثر شاخص هاي كشوري كسب كرده است كه جا دارد درهمين جا از تمامي كساني كه در راه مبارزه با مواد مخدر درتلاشند تشكر نمايم.

وي ايجاد پايگاه‌هاي سلامت و استفاده از توان و تجربه سازمان‌هاي مردمي را در سطح بخشداري‌هاي استان لازم بر شمرد و گفت: براي كاهش بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي بالاخص اعتياد سعي ما بر اين است كه در حوزه هر بخشداري با تشكيل يك پايگاه سلامت اجتماعي و با اجراي طرح آموزش‌هاي پيشگيرانه در جهت آگاه‌سازي عموم خصوصاً بخش روستايي و عشايري سعي در توانمندكردن اين قشر داريم.

وي گفت: با كمال تأسف و براساس آمار واصله به دليل پايين آن سن اعتياد در بين قشر نوجوان يك درصد از كل جمعيت دانش‌آموزي درسطح كشور به اعتياد مبتلا مي باشند.

شمشيري با بيان اين مطلب كه در سال‌جاري براساس ناخالصي و سوء مصرف مواد دو هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند كه از اين تعداد ۹۴ نفر سهم كرمانشاه است كه اين موضوع ۳۰ درصد افزايش مرگ مير را در استان بهمراه داشته است.

وي همچنين با اشاره به اقدامات حوزه مقابله دراستان گفت:اگربه موازات اقدامات مقابله اي درحوزه پيشگيري اقدامات لازم انجام مي شد قطعاً امروز وضعيت بهتري داشتيم و قضاوتي منصفانه است كه بگوييم به همت حضور و تلاش شبانه روزي نيروهاي انتظامي و اطلاعاتي است كه توانسته ايم مسير اقدامات فرهنگي را هموار كنيم و شاهد اين قضيه تقديم بيش از ۳۷۰۰ شهيد و ۱۲ هزار جانباز امر مبارزه با مواد مخدر استضمن اينكه كشفيات استان در سالجاري نسبت به ۱۵ سال گذشته بي سابقه بوده كه ازاين جهت جاي تقدير است.

رنجبر فرماندار كرمانشاه با تاكيد بر رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر گفت: قطعاً توطئه توسعه و گسترش اعتياد در بين جوانان و نوجوانان و زنان جامعه ما يك دسيسه حساب شده از خارج از مرزها نشات مي گيرد بنابراين ما نيازمند يك نيروي جهادي و يك عزم همگاني در اين راه هستيم و شعار ما براي مبارزه با اعتياد شعار فرد فرد و خانه به خانه است چه در سطح شهر و چه در سطح روستا .

وي در بحث پيشگيري از اعتياد اولويت را به جوانان و نوجوانان داد و گفت: با توجه به آسيب‌پذير بودن قشر جوان و همچنين نگراني مقامات كشوري و استاني از حوزه دانش‌آموزي و دانشجويي اين استان با ديد جامعه هدف به اين قشر نگاه كنيم.

رنجبر برگزاري مستمر نمايشگاه عكس و پوستر اعتياد، كلاس‌هاي آموزش مهارت‌هاي زندگي، توسعه ورزش در محلات، استفاده از اماكني كه به نحوي اوقات فراغت جوانان را فراهم مي كنند و استفاده از برنامه‌هاي هنري از طريق سازمان و آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد را در راستاي اقدامات پيشگيرانه موثر عنوان كرد.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۳٫۱۰٫۳۰ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14757

برچسب ها