• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

برخورد با معضلات اجتماعي نيازمند آموزش و يادگيري مهارت‌هاي زندگي است

  • کد خبر : 14477
  • ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۶:۵۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه در كارگاه آموزشي مهارت‌هاي زندگي جهت مدرسان آموزش خانواده ‏بر ضرورت آموزش و يادگيري مهارت‌هاي زندگي در برخورد با معضلات اجتماعي تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در اين كارگاه آموزشي ضمن قدرداني از احساس وظيفه و تعهد […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه در كارگاه آموزشي مهارت‌هاي زندگي جهت مدرسان آموزش خانواده ‏بر ضرورت آموزش و يادگيري مهارت‌هاي زندگي در برخورد با معضلات اجتماعي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه؛ علي شمشيري در اين كارگاه آموزشي ضمن قدرداني از احساس وظيفه و تعهد مربيان آموزشي به عنوان متولي تعليم و تربيت دانش آموزان در محيط هاي آموزشي اظهار داشت: تعليم و تربيت دو واژه بسيار كارساز و مهم در مقوله فرهنگ‌سازي است. ما در كنار اين دو الگوي مهم و حياتي در شرايط كنوني و به فراخور نياز جامعه و مقتضيات زماني نيازمند آموزش و يادگيري مهارت هاي زندگي در برخورد با معضلات اجتماعي هستيم.

وي با تاكيد به نقش تاثيرگذار مدرسين و مربيان آموزشي به‌عنوان الگوي رفتاري مناسب در جامعه بيان داشت: آشنايي و آگاه‌سازي مربيان آموزشي با مهارت‌هاي زندگي سبب مي‌شود كه با ديدي واقع‌بينانه‌تر و درك بهتري از واقعيت‌هاي جامعه در فضاهاي آموزشي در برخورد با دانش‌آموزان و دانش‌جويان رفتار و به زبان ساده تر قشر نوجوان خصوصاً آسيب‌ديده و يا در معرض آسيب را بهتر درك و حمايت كنند.

دبير شوراي هماهنگي استان در ادامه، ميزان تاثيرگذاري و تاثيرپذيري محتواي آموزشي مهارت‌هاي زندگي را مهم عنوان كرد و گفت: آشنايي با اين مفاهيم در همه ابعاد زندگي و براي همه اقشار جامعه براي پيشگيري از وقوع بسياري از جرائم لازم و ضروري است خصوصا آموزش آن به قشر جوان و نوجوان ما. چرا كه بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي زماني ظهور مي‌كند كه راه كار مناسب در پيشگيري از وقوع آن به دليل عدم آشنايي با اين مفاهيم ارائه نشده است.

شمشيري در پايان ضمن استقبال و حمايت از برگزاري اين كارگاه‌هاي آموزشي خواستار توجه و حساسيت هر چه بيشتر خانواده‌ها و مربيان آموزشي به مسائل و مشكلات جوانان و نوجوانان خصوصاً در بحث اعتياد و مواد مخدر شدند.

همچنين دكتر محمدخاني مدير مركز خدمات روان شناسي و مشاوره كاج ضمن ارائه مباني نظري مهارت هاي زندگي و انجام تمرينات عملي و چهره به چهره دراين كارگاه گفت: با توجه به رشد آسيب‌هاي اجتماعي، آموزش مهارت‌هاي زندگي در همه ابعاد بسيار مي‌تواند كارساز باشد.

وي با اشاره به برخي از سبك‌هاي رفتاري از جمله رفتار جرأت مندانه عنوان داشت: متاسفانه به دليل عدم آگاهي و آشنايي از اصول مهارت هاي زندگي و عدم استفاده از آن در رويارويي با خيلي از مسائل و مشكلات اجتماعي در بكارگيري اين سبك از رفتار در جامعه ما خيلي شفاف‌سازي نشده است براي مثال يكي از آيتم‌هاي مهم در رفتار جراتمندانه مهارت نه گفتن است خصوصاً در گروه همسالان و در بين قشر جوان و نوجوان ما در بحث اعتياد و مواد مخدر كه به دليل عدم توانايي در ابراز آن ما شاهد به بيراهه رفتن و به خطا رفتن آنان به منجلاب اعتياد مي‌باشيم.

وي همچنين برقراري رابطه اعتمادآميز ميان خانواده و مدرسه را مهم ارزيابي كرد و گفت: استفاده از محتواي آموزشي در خور نياز خانواده‌ها و استفاده از توان و ظرفيت مربيان و مشاورين آموزش ديده و با تجربه مي‌تواند به حل مشكلات دانش آموزان در رويارويي با مشكلات و معضلات اجتماعي در اين مقاطع سني حساس كمك شاياني كند.

گفتني است، اين كارگاه با هدف توانمندسازي مدرسين و مشاورين آموزش خانواده منتخب شده از سوي سازمان آموزش و پرورش استان و با همكاري دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و دفتر امور زنان و خانواده استانداري و حضور ۶۰ نفر از مشاورين و مدرسان مدارس سطح استان در مركز آموزش و پژوهش استانداري برگزار شد.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه۹۳٫۱۰٫۲۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14477

برچسب ها