رئيس سازمان پزشكي قانوني كرمانشاه گفت: آموزش مهارت هاي زندگي به والدين تاثير بسزايي در تربيت فرزنداني با اعتماد به نفس بالا و شكل گيري يك شخصيت سالم در ساختن آينده اي روشن دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كرمانشاه؛ آرش سالاري اظهار داشت: آسيبهاي ناشي از مصرف مواد مخدر خصوصاً مصرف شيشه كه در چند سال اخير به جهت سهولت در مصرف آن در بين قشر جوان ما باب شده بسيار بالا است كه مهمترين آسيب آن تخريب شخصيت فرد و عدم تعادل وي و مختل كردن سيستم هاي بازدارنده مغز و انجام رفتارهاي پرخطر و در ادامه متلاشي شدن ساختار خانواده است.
رئيس سازمان پزشكي قانوني كرمانشاه در بحث علل و ريشه اعتياد به مواد مخدر بيان داشت : نقش ژنتيك در بحث اعتياد به مواد مخدر شايد تاثير گذار باشد اما قطعاً نقش تعيين كننده را بازي نميكند چرا كه اعتياد يك معضل اجتماعي است و همه اقشار جامعه را درگير مي كند و بسيار جاي تأسف است كه رسوخ مواد مخدر حتي در بين جامعه پزشكان هم سبب شده كه پزشكي كه خود درمانگر است در دام اعتياد گرفتار است.
وي با تاكيد بر قوام خانواده گفت: آموزش مهارت هاي زندگي به والدين تاثير بسزايي در تربيت فرزنداني با اعتماد به نفس بالا و شكل گيري يك شخصيت سالم در ساختن آينده اي روشن دارد. خانواده به عنوان اولين كانون تربيتي اگر اصول تربيتي را درست پياده نكند قطعاً زمينه ساز بسياري از آسيب ها مي شود. براي مثال سخت گيريها و حساسيت هاي بي مورد بعضي والدين براي تحت كنترل درآوردن فرزندشان باعث مي شود كه فرد هنگام ورود به گروه همسالان و دانشگاه و جامعه به خود باوري و استقلال فكري نرسيده باشد و با كوچكترين انحرافي به راحتي از مسير اصلي و درست منحرف شود بنابر اين به خانواده ها تاكيد ميكنيم كه در برخورد با فرزندان نقش يك حامي را ايفا كنند و از اهرم فشار استفاده نكنند.
در بخش ديگري از اين برنامه، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: هدف ما در برگزاري اين كارگاه ها و آشنايي افراد با مقوله پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي خصوصاً اعتياد به مواد مخدر به جهت كم هزينه بودن در اطلاع رساني و آگاه سازي جامعه از عوارض سوء مصرف بسيار بازخورد بهتري را به دنبال دارد و استقبال ادارات، سازمانها و جامعه كارگري وكارخانجات از ارائه اين آموزشها توسط اساتيد مجرب وآشناي به حوزه آسيبهاي اجتماعي خود گواهي بر احساس نياز جامعه ما به ارائه اين آموزشها است.
شمشيري افزود: وظيفه شرعي، اخلاقي و انساني ماست كه جامعه را با آسيبهاي اجتماعي وعواقب خطر ناك اعتياد و مواد مخدر آشنا كنيم ضمن اينكه اصل “پيشگيري بهتر از درمان”بر كسي پوشيده نيست.
گفتني است؛ برگزاري اين كارگاهها در راستاي اجراي بخشنامه معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري مبني بر اجراي ۶ ساعته آموزش عمومي مواد مخدر و پيامدهاي ميباشد و هشتمين كارگاه آموزشي ويژه كاركنان دولت نيز با حضور ۴۷ نفر از كاركنان ادارات آب و فاضلاب روستايي و مديريت درمان تامين اجتماعي استان در دفتر آموزش و پژوهش استانداري كرمانشاه برگزار گرديد.
هدف از برگزاري اين كارگاه آشنايي و آموزش كاركنان با مواد مخدر سنتي و محرك صنعتي ، نحوه مصرف و علائم ناشي از مصرف و همچنين پيامدهاي سوء آن است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كرمانشاه۹۳٫۰۹٫۲۵