دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، با بيان اينكه نگرش جديد و مبتني بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري است، گفت: ايجاد جنبش فراگير بر عليه مواد مخدر با همكاري همهي مردم امكانپذير است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بيان اين مطلب در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان استهبان، گفت: نگرش مبارزه با مواد مخدر در دولت تدبير و اميد، نگرش جديد و مبتني بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري است.
وي افزود: امروز نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنيا بوده كه تقديم ۳۷۵۰ شهيد و ۱۲ هزار جانباز به انقلاب گواه بر اين مدعاست.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس ضمن اشاره به راههاي مقابله و پيشگيري از اعتياد، بيان داشت: تنها راه برون رفت از معضل مواد مخدر، نگاه جهادي و اعتقادي است.
ابراهيمي افزود: تغيير وضعيت مصرف مواد مخدر از سنتي به صنعتي در حال تبديل شدن به بحران است و بايد آن را به بحران مواد محرك تعبير كنيم.
وي بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: هدف اصلي ما ايجاد جنبش فراگير اجتماعي بر عليه پديده شوم مواد مخدر است كه در اين راه بايد همهي اقشار بيش از پيش همكاري كنند.
دبير شوراي هماهنگي استان بر مشاركت و حضور جدي مردم در برنامههاي مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و بيان داشت: با فراهم كردن بسترهاي مناسب، جشنوارهاي تحت عنوان ايدههاي برتر و با شعار «ايده شما، ايدهبرتر، اعتياد كمتر» در اين حوزه در نظر گرفتهايم كه خوشبختانه با استقبال خوبي از طرف تمامي مردم روبرو بوده كه اين امر كمك بسزايي در جهت مبارزه همه جانبه با مواد مخدر خواهد داشت.
محمدرضا ابراهيمي در بخش ديگري از سخنان خود به اقدامات مهم استان در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد و گفت: با همكاري دستگاههاي عضو از ابتداي سال تاكنون نسبت به برگزاري جشنواره دانشگاه پاك، برگزاري كارگاههاي آموزشي متعدد در سطوح مختلف براي گروههاي هدف، اجراي طرحهاي مدرسهمحوري و مروجين سلامت، جمعآوري و درمان معتادين حاد و پرخطر در ۳ فاز و غيره اقدام شده است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در پايان سخنان خود ضمن قدرداني از فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان استهبان و همكاران ايشان، بر تعاملگرايي در امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و بيان داشت: با تعامل و همگرايي دستگاههاي متولي ميتوان شاهد تحولي جدي در امر مبارزه با مواد مخدر و كاهش آسيبهاي اجتماعي در سطح جامعه بود.
در ابتداي اين جلسه محمدمهدي شرفي فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان استهبان ضمن ارايه گزارش عملكرد اقدامات صورت پذيرفته در سطح شهرستان، مواد مخدر را يكي از بزرگترين چالشهاي پيش روي جامعه امروزي دانست و گفت: از شهرستان قرآني استهبان انتظار اين است كه عاري از مواد مخدر باشد و بتواند در زمينه عدم مصرف مواد مخدر الگويي براي كل كشور قرار گيرد.
وي در ادامه ضمن اشاره به اثرات مخرب مواد مخدر در جامعه، بر لزوم فرهنگسازي در امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و بيان داشت: يكي از مشكلات عمده در امر مبارزه با مواد مخدر عدم شناخت كافي و آگاهي لازم افراد در خصوص مواد مخدر جديد و صنعتي و نحوهي مقابله با آن است كه خوشبختانه در سالهاي اخير در اين رابطه برنامهريزي لازم جهت استفاده بهينه از ظرفيتهاي موجود در استان و شهرستانها بمنظور آگاهسازي و اطلاعرساني به اقشار مختلف جامعه صورت پذيرفته است.
فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان استهبان در پايان سخنان خود بر مبارزه همه جانبه با مواد مخدر تاكيد نمود و گفت: شهرستان قرآني استهبان با استفاده از تمام ظرفيتهاي موجود و با مشاركت همه جانبهي دستگاهها و مردم با قاطعيت تمام در برابر مواد مخدر خواهد ايستاد و در جهت سالمسازي و عاري نمودن جامعه از مواد مخدر تمام تلاش خود را بكار خواهد گرفت.
در ادامه اين جلسه رؤساي كميتههاي فرهنگي و پيشگيري، مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و درمان و حمايتهاي اجتماعي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان استهبان به بيان اقدامات صورت پذيرفته در سطح آن شهرستان پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۹٫۱۱