• امروز : یکشنبه - ۱۱ مرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 18 - صفر - 1448
  • برابر با : Sunday - 2 August - 2026
کل پست ها: 78595اخبار امروز : 9
0

رئیس کل دادگستری گیلان: دهیاران در خط مقدم پیشگیری از کشت مواد مخدر قرار دارند

  • کد خبر : 129223
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۸:۱۰
رئیس کل دادگستری گیلان: دهیاران در خط مقدم پیشگیری از کشت مواد مخدر قرار دارند
رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به ضرورت پیشگیری از کشت انواع مواد مخدر گفت: رصد مستمر مناطق مستعد در روستاها و توجیه روستائیان در خصوص عواقب کشت این گیاهان باید مورد توجه و پیگیری مستمر مسئولین روستا به ویژه دهیاران قرار داشته باشد.

گیلان – مجید الهیان در کمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، با اشاره به تاکیدات رئیس قوه قضاییه در زمینه مبارزه قاطع، هوشمندانه و پیشگیرانه با مواد مخدر اظهار کرد: سیاست دستگاه قضایی، تمرکز همزمان بر پیشگیری، شناسایی به‌موقع، برخورد قاطع با قاچاقچیان و عوامل سازمان‌یافته و استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه‌های اجرایی و مردمی برای کاهش آسیب‌های ناشی از مواد مخدر است.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه کمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یکی از کمیته‌های موثر در زمینه برنامه‌ریزی برای رصد و پیگیری رسیدگی به پرونده‌های مهم مواد مخدر است، گفت: مشکلات و راهکارهای لازم در این جلسات ارائه و پیشنهاد می‌شود و اقدامات بازدارنده بسیار مهم و تاثیرگذاری در این زمینه انجام شده است.

وی با بیان ضرورت پیشگیری از کشت انواع مواد مخدر تصریح کرد: رصد مستمر مناطق مستعد در روستاها و توجیه روستائیان در خصوص عواقب کشت این گیاهان باید مورد توجه و پیگیری مستمر مسئولین روستا به ویژه دهیاران قرار داشته باشد.

الهیان با اشاره به اهمیت نقش دهیاران در پیشگیری از کاشت مواد مخدر تصریح کرد: دهیاران نقش کلیدی در آگاه‌سازی عمومی، شناسایی موارد مشکوک و همکاری با دستگاه‌های مسئول را دارند.

وی افزود: اگر دهیاران کاشت گیاهان مذکور در روستا را اطلاع ندهند، مرتکب تخلف شده و اگر هم از موضوع اطلاع داشته باشند و اطلاع ندهند با قاطعیت و به‌طور جدی با آنان برخورد می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان گیلان بیان کرد: پرونده‌های مهم مواد مخدر همواره در دادگاه انقلاب مرکز استان رسیدگی می‌شود و تنها پرونده‌های سبک در مراکز شهرستان‌ها رسیدگی می‌شوند.

وی در پایان با تأکید بر لزوم تأسیس مرکز ماده ۱۶ در شرق گیلان تصریح کرد: باید اعتبارات لازم در راستای احداث این مرکز توسط دستگاه‌های ذی‌ربط با مدیریت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تامین شود تا بخشی از نگرانی‌ها در حوزه دستگیری و نگهداری مجرمان مواد مخدر در شهرستان‌های شرق استان کاسته شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=129223

برچسب ها