• امروز : سه شنبه - ۳۰ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - صفر - 1448
  • برابر با : Tuesday - 21 July - 2026
کل پست ها: 78468اخبار امروز : 17
1

مصرف مواد مخدر باعث افزایش دیگر آسیب‌های اجتماعی می‌شود

  • کد خبر : 128775
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۹
مصرف مواد مخدر باعث افزایش دیگر آسیب‌های اجتماعی می‌شود
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی در نشست تخصصی با فعالین و مدیران هلال احمر استان بر صیانت از جوانان در برابر آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آذربایجان شرقی ـ این نشست که با همت معاونت جوانان هلال احمر استان بمناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با موضوع چالش های برنامه های پیشگیری در جوانان برگزار شد دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی با اشاره بر پیامدهای مواد مخدر گفت: رواج مصرف مواد مخدر در سطح جامعه منجر به افزایش ورودی زندان‌های استان و کشور شده و باعث افزایش سایر آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق، همسرآزاری، جرائم مالی، خشونت و نزاع و قتل عمد شده است.

علیپور با اشاره بر فعالیت هوشمند سیستم مواد مخدر تصریح کرد: سیستم مواد مخدر سعی دارد با نفوذ از در منازل و خوابگاه‌ها و مراکز آموزشی و محیط‌های کاری و صنعتی بدنبال جذب افراد جدید با سلایق جدید است تا سلامت افراد و جامعه را تهدید کند .

وی افزود: جمعیت هلال احمر با جذب جوانان و پرورش روحیه مشارکت طلبی می‌تواند بازوی بسیار ارزشمندی در ارتقاء سواد روانی و اجتماعی در اقشار مختلف جامعه باشد.

علیپور ادامه داد: وجود خانه‌های هلال در محلات اقدام ارزشمندی در تسریع دسترسی مردم به خدمات هلال احمر است.

«علیپور با تأکید بر لزوم گسترش خانه‌های هلال در مناطق کم‌برخوردار، این مراکز را به مثابه «ضربه‌گیرهای اجتماعی» توصیف کرد که می‌توانند با جذب جوانان به فعالیت‌های عام‌المنفعت، سدی مستحکم در برابر گسترش آسیب‌های روانی و اجتماعی در محلات شهری و روستایی ایجاد کنند.»

لازم بذکر است در پایان این نشست از معاون جوانان جمعیت با اهداء لوح تقدیر قدردانی بعلم آمد.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=128775

برچسب ها