استاندار قم گفت: فرهنگ سازی و تعمیق باورهای مذهبی را در کاهش اعتیاد موثر است.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قم، حجت الاسلام والمسلمین ‘محمدصادق صالحی منش’ در جلسه آغاز بکار مرکز جدید نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان واقع در قمرود قم ، افزود: مبارزه با مواد مخدر باید از حوزه انتظامی خارج و به بحث اجتماع هدایت شود تا مردم و خانواده ها به طور مستقیم در آن مداخله کنند.
وی با اشاره به جایگاه خاص قم و مزیت های فرهنگی آن، استفاده از این ظرفیت عظیم را مورد توجه قرار داد و افزود: باید با تلاش جهادی در صدد برطرف کردن چهره استان از آثار و آسیب های اجتماعی پدیده شوم مواد مخدر باشیم.
وی با تاکید بر عزم جدی مسوولان کشوری و استانی در ریشه کن کردن و مقابله با اثرات سوء مواد مخدر در کشور، بر ضرورت تجهیز هرچه سریعتر مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان واقع در منطقه قمرود تاکید کرد.
صالحی منش با اشاره به فعالیت چندین مراکز نگهداری و درمان معتادان در استان و نقش آن ها در بهبود افراد گرفتار در دام اعتیاد، افزود: دولت از تشکیل چنین مراکزی برای درمان و کاهش آسیب معتادان حمایت می کند.
وی با تاکید بر نظارت دستگاه های ذیربط بر فعالیت این مراکز در استان، اضافه کرد: تجهیز و نظارت بر خدمات دهی مناسب این مراکز از جمله موضوعاتی است که دستگاه های مسوول باید به آن توجه جدی داشته باشند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم ارایه راهکارهای اساسی در بحث مواد مخدر، راه مقابله با این بلای خانمان سوز را مطالعه و بررسی علمی آن دانست و افزود: در مورد احداث مراکز بازپروری معتادان نیز باید مطالعات اساسی انجام شود.