• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 1 - صفر - 1448
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل پست ها: 78393اخبار امروز : 9
1

پاکسازی معابر شهری خاش با جمع‌آوری ۴۰ معتاد متجاهر

  • کد خبر : 128533
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۶
پاکسازی معابر شهری خاش با جمع‌آوری ۴۰ معتاد متجاهر
فرماندار شهرستان خاش گفت: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی، ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و پاک‌سازی معابر شهری، ۴۰ نفر از معتادان متجاهر از سطح شهر خاش جمع‌آوری و برای درمان، بازتوانی و توانمندسازی به مرکز ماده ۱۶ «تل‌سیاه» زاهدان منتقل شدند.

سیستان و بلوچستان ـ فرشاد گرگیچ در این رابطه اظهار کرد: این اقدام با محوریت اداره بهزیستی و با همکاری فرمانداری، فرماندهی انتظامی و شهرداری خاش انجام شد و افراد جمع‌آوری شده برای طی مراحل درمان و بازپروری به مرکز ماده ۱۶ «تل‌سیاه» زاهدان اعزام شدند.

وی بیان کرد: ساماندهی معتادان متجاهر یکی از برنامه‌های مستمر شهرستان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقای امنیت و بهبود سیمای شهری است و این طرح با هماهنگی دستگاه‌های مسئول ادامه خواهد داشت.

فرماندار خاش افزود: برخورد با آسیب‌های اجتماعی تنها به جمع‌آوری افراد محدود نمی‌شود و لازم است دستگاه‌های متولی در حوزه‌های پیشگیری، درمان، بازتوانی، اشتغال و حمایت‌های اجتماعی نیز نقش خود را به‌صورت مؤثر ایفا کنند.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی و انتظامی گفت: مشارکت و هم‌افزایی میان نهادهای مسئول، زمینه اجرای موفق برنامه‌های ساماندهی آسیب‌های اجتماعی را فراهم کرده و این روند با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای سلامت اجتماعی ادامه می‌یابد.

گرگیچ از شهروندان نیز خواست در صورت مشاهده آسیب‌های اجتماعی، موضوع را از طریق مراجع ذیربط اطلاع‌رسانی کنند تا اقدامات لازم در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=128533

برچسب ها