گیلان ـ سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی با اشاره به اینکه اعتیاد و موادمخدر عامل وقوع بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه است اظهار کرد: مبارزه با این پدیده شوم به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.
وی افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری و فروش مقدار قابل توجهی موادمخدر توسط فردی در بخش مرکزی شهرستان رودسر بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان رودسر قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان رودسر با اشاره به اینکه با استفاده از شیوههای فنی کشف جرم محل اختفاء متهم شناسایی و پس از هماهنگی قضائی در عملیات مشترک با پلیس مبارزه با موادمخدر استان متهم و پنج همدست وی دستگیر شدند، تصریح کرد: در بازرسی از محل مذکور ۲۴ کیلو و ۷۲۰ گرم تریاک، ۱۰۵ گرم سوخته تریاک و تعدادی از آلات استعمال موادمخدر نیز کشف شد.
این مقام انتظامی بیان داشت: متهم ۳۷ساله به همراه پنج همدستش پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
جوانمردی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و تعامل آحاد مردم با پلیس برای مبارزه با قاچاقچیان و توزیع کنندگان موادمخدر، خاطرنشان کرد: مبارزه با پدیده شوم موادمخدر به عنوان یکی از مهمترین عوامل فروپاشی خانواده ها و سرمنشاء بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی، نیازمند همکاری همهجانبه مردم و نهادهای مسئول با مجموعه انتظامی است.
انتهای پیام/
