• امروز : چهارشنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 16 - محرم - 1448
  • برابر با : Wednesday - 1 July - 2026
کل پست ها: 78185اخبار امروز : 62
0

برگزاری مسابقه کورن هول در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران

  • کد خبر : 127757
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
برگزاری مسابقه کورن هول در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
به منظور بزرگداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر مسابقه کورن هول( چاله ذرت) با شعار همه با هم، نه به اعتیاد و یاریگر-هم -باشیم، با حضور علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، نمایندگان دستگاه‌های عضو کمیته تخصصی، ایرج روحی، دبیر هیات ورزش‌های همگانی استان، کارشناسان شورای هماهنگی استان، جمعی از تشکل های غیر دولتی و سازمانهای مردم نهاد، مدیران مراکز اقامتی میان مدت و بهبودیافتگان در روز دوشنبه 8 تیرماه 1405 در دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، برگزار شد.

مازندران ـ علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با گرامیداشت هفته مبارزه با موادمخدر و تاکید بر تاثیر چشمگیر ورزش بر بهبود فعالیت های بدنی و روانی بیان داشت: ورزش می‌تواند فرصتی برای بازی، سرگرمی ، رقابت سازنده، رهایی از خستگی، بهبود جامعه پذیری، غلبه بر خطرها وکاهش استرس پیشگیری از ناهنجاری های روحی و روانی و اعتیاد  باشد.

علی شیرازی با اشاره به انجام فعالیت‌های ورزشی و سرگرمی در پیشگیری از اعتیاد افزود: مسلما ورزش برای تمام افراد در گروه‌های سنی  مختلف مفید است اما برای سالم ماندن و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد جز بهترین راهکار و کمک کننده برای جوانان و خانواده و جامعه می باشد.

شایان ذکراست علی شیرازی، در پایان این مسابقه که در محوطه دبیرخانه شورای هماهنگی استان و در محیطی شاد و لذت بخش و با برتری تیم بهبود یافتگان منتهی شد، با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه از بازیکنان پرتلاش برنده مسابقه تقدیر و تمجید کرد.

کورن هول به معنای پرتاب ذرت، یک بازی رایج در امریکای شمالی است که در آن بازیکنان هر تیم به نوبت کیسه های پارچه ای محتوای ذرت را از فاصله حدود ۵ تا ۸ متری به سمت یک تخته نرد برجسته و زاویه دار چوبی که حفره ای در انتهای آن دارد، پرتاب می کنند. هدف بازی این گونه است که پرتاب کننده بتواند با پرتاب کیسه روی میز یک امتیاز و گذر کیسه از سوراخ سه امتیاز کسب کند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=127757

برچسب ها