خراسان جنوبی ـ به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و در راستای پاسداشت ایثارات کسانی که در مسیر پاکسازی جامعه از سموم مواد مخدر جان خود را نثار کردند، مراسم غبارروبی و ادای احترام به مزار شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.
در مراسم غبارروبی مزار شهدای مبارزه با مواد مخدر که با حضورمعاون محترم سیاسی وامنیتی استاندارو اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، فرماندهان انتظامی و خانوادههای گرانقدر شهدا برگزار گردید، شرکتکنندگان با حضور در مزار شهدای این راه، ضمن غبارروبی و تزیین مزارها، برای شادی روح این ایثارگران فاتحه خواندند.
محمودرضا روحانی فر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی در این مراسم اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر، یک جنگ خاموش اما بسیار سخت است. شهدایی که در این مسیر جان باختهاند، در واقع سدی دفاعی در برابر پیشروی سموم مواد مخدر به سوی نسل جوان و آینده کشور بودند. غبارروبی مزار این عزیزان، نه تنها یک مراسم نمادین، بلکه تجدید میثاقی است برای ادامه مسیر آنها در راستای دستیابی به جامعهای سالم و عاری از اعتیاد.
وی همچنین اشاره کرد: این برنامه بخشی از سلسله اقدامات یادبود در هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر است تا یاد و خاطره کسانی که در خطوط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر در شرق و غرب کشور قرار داشتند، زنده نگاه داشته شود.
این مراسم با تأکید بر لزوم آموزش نسل جدید و آشنایی آنها با ابعاد فداکاریهای شهدای امنیت و مبارزه با مواد مخدر به پایان رسید.
انتهای پیام /
