لرستان _ سردار محمدرضا هاشمیفر روز شنبه با تشریح عملکرد پلیس در حوزه مقابله با قاچاق مواد مخدر اظهار داشت: سهماه نخست سال جاری ماموران انتظامی استان با اشراف اطلاعاتی، اقدامات هدفمند عملیاتی، بهرهگیری از ظرفیتهای اطلاعاتی و همکاری ارزشمند مردم، مبارزهای قاطع و بیامان را علیه سوداگران مرگ در سراسر استان به اجرا گذاشتند.
فرمانده انتظامی لرستان افزود: در نتیجه این اقدامات ۱۲ باند سازمانیافته قاچاق مواد مخدر شناسایی و منهدم، ۲۲۵ قاچاقچی حرفهای و یکهزار و ۱۰۵ خردهفروش مواد مخدر در سطح محلات استان دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: در این عملیاتها ۸۱ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متعلق به دستگیرشدگان توقیف و در مجموع ۹ تن و ۲۶۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف شد.
هاشمیفر با اشاره به افزایش کشفیات مواد مخدر عنوان کرد: میزان کشفیات در سهماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۴، رشد ۵۵ درصدی داشته که این موفقیت حاصل تلاش شبانهروزی فرزندان مردم در فرماندهی انتظامی استان و همکاری و مشارکت مؤثر شهروندان با پلیس است.
انتهای پیام/
