• امروز : یکشنبه - ۳۱ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - محرم - 1448
  • برابر با : Sunday - 21 June - 2026
کل پست ها: 77925اخبار امروز : 23
0

فرماندار صومعه‌سرا خواستار هم‌افزایی دستگاه‌های متولی در حوزه درمان و اشتغال بهبودیافتگان شد

  • کد خبر : 126875
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
فرماندار صومعه‌سرا خواستار هم‌افزایی دستگاه‌های متولی در حوزه درمان و اشتغال بهبودیافتگان شد
اولین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان صومعه شورا به ریاست رضایی فرماندار این شهرستان و با حضور سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان، مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در سالن اجتماعات شهید آیت‌الله احسان‌بخش برگزار شد.

گیلان ـ فرماندار صومعه‌سرا، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ماه محرم‌الحرام، با اشاره به برقراری آتش‌بس و توقف درگیری‌ها، پیروزی غرورآفرین ملت سرافراز ایران اسلامی در برابر استکبار جهانی را به عموم مردم تبریک گفت.

رضایی با تأکید بر اینکه دستاوردهای حاصله مرهون وحدت، آرامش و انسجام ملی است که در این مدت به منصه ظهور رسید، تصریح کرد: این وفاق و انسجام ارزشمند، بزرگترین سرمایه کشور محسوب می‌شود و ضرورت دارد تمامی دستگاه‌ها و نهادها برای تداوم و تقویت این سرمایه عظیم اجتماعی در سطح شهرستان بیش از پیش اهتمام ورزند.

رضایی با اشاره به کاهش سن مصرف مواد مخدر در جامعه، دانش‌آموزان و دانشجویان را گروه‌های هدف در معرض خطر خواند و اظهار داشت: دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و تربیتی نظیر آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، ، نقشی کلیدی در آگاهی‌بخشی و بازدارندگی ایفا می‌کنند.

فرماندار صومعه‌سرا افزود: دستگاه‌ها و نهادهای متولی فرهنگ، از جمله شورای فرهنگ عمومی، سازمان تبلیغات اسلامی و ائمه جمعه، باید بخشی از برنامه‌های فرهنگی خود را به موضوع پیشگیری از اشاعه مواد مخدر اختصاص دهند.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت آموزش خانواده‌ها گفت: خانواده‌ها نیازمند مهارت‌آموزی هستند تا ضمن آشنایی با تهدیدات اجتماعی مانند مواد مخدر، شیوه‌های صحیح مواجهه و ارتباط موثر با جوانان خود را فرا بگیرند.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان صومعه‌سرا در ادامه با اشاره به هزینه‌های سنگین مقابله با مواد مخدر و درمان اعتیاد، تصریح کرد: هر میزان سرمایه‌گذاری و اقدام مؤثر در حوزه پیشگیری، منجر به کاهش بار مالی و روانی در حوزه‌های مقابله و درمان خواهد شد.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی دیگر، از جمله سرقت از زیرساخت‌های عمومی مانند شبکه برق، خاطرنشان کرد: وقتی در حوزه پیشگیری کوتاهی شود، هزینه‌های ناشی از آن به دولت تحمیل شده و موجب نارضایتی عمومی می‌شود؛ در این میان، بخش عمده‌ای از انرژی و توان نیروی انتظامی به جای خدمت در سایر حوزه‌های امنیت و رفاه، صرف مقابله با تبعات این آسیب‌ها می‌شود.

 رضایی ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه انتظامی شهرستان تصریح کرد: علیرغم فشارهای ناشی از بحران‌های یکسال گذشته، نظیر جنگ های اخیر، نیروی انتظامی جان‌برکف ما با مدیریت صحیح، از انجام ماموریت‌های ذاتی خود غافل نمانده و در بحث مقابله با مواد مخدر نیز اقدامات شاخصی را به ثبت رسانده است و حائز رتبه شده است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های حوزه درمان و بازپروری افزود: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته از کمپ‌های ترک اعتیاد، نیازمند توسعه امکانات و تجهیزات برای بازگرداندن بهبودیافتگان به چرخه سالم زندگی هستیم؛ دستگاه‌های متولی به‌ویژه سازمان بهزیستی و بخش خصوصی باید با هم‌افزایی، بسترهای لازم را برای بازگشت این افراد به آغوش گرم خانواده فراهم آورند.

فرماندار صومعه‌سرا با تأکید بر استمرار جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان، خاطرنشان کرد: اگرچه اقدامات انتظامی و درمانی ضروری است، اما ریشه حل بسیاری از معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی، در تقویت اشتغال و کاهش نرخ بیکاری نهفته است.

مرادی سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان نیز ضمن تقدیر از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف امر مبارزه با موادمخدر به ویژه حوزه مقابله با ورود و عرضه موادمخدر، ضمن تأیید اظهارات فرماندار صومعه سرا بر تقویت و گسترش اقدامات و فعالیت ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت های موجود و بهره گیری از نظرات و پیشنهادات متخصصین و کارشناسان این حوزه گام های مؤثری در زمینه فرهنگی و پیشگیری و همچنین درمان اعتیاد در سطح استان برداشته شود.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=126875

برچسب ها