• امروز : شنبه - ۳۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - محرم - 1448
  • برابر با : Saturday - 20 June - 2026
کل پست ها: 77892اخبار امروز : 7
2

ضربه پلیس به باند قاچاق مواد مخدر؛ ۲۳ کیلو تریاک و هروئین در جنوب تهران کشف شد

  • کد خبر : 126748
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۳۱
ضربه پلیس به باند قاچاق مواد مخدر؛ ۲۳ کیلو تریاک و هروئین در جنوب تهران کشف شد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از انهدام یک باند توزیع مواد مخدر و دستگیری دو عضو آن در جنوب پایتخت خبر داد و گفت: در این عملیات ۲۳ کیلوگرم تریاک و هروئین کشف شد.

تهران _ سرهنگ علی عسگری اظهار کرد: مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر در پی اقدامات اطلاعاتی گسترده دریافتند دو قاچاقچی حرفه‌ای با تشکیل شبکه‌ای برای تهیه و توزیع مواد مخدر، محموله‌های خود را از مرزهای شرقی کشور به تهران منتقل می‌کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ افزود: با گسترش رصدهای اطلاعاتی، فعالیت اعضای این باند به‌صورت مستمر تحت نظر قرار گرفت و مشخص شد سرکرده باند قصد دارد محموله‌ای از مواد مخدر را در محدوده خیابان رجایی تهران به همدست خود تحویل دهد.

وی ادامه داد: مأموران پس از استقرار نامحسوس در محل و زیر نظر گرفتن خودروهای عبوری، موفق شدند هر دو متهم را هنگام مبادله مواد مخدر دستگیر کنند.

عسگری با بیان اینکه در بازرسی از متهمان ۱۸ کیلوگرم تریاک و ۵ کیلوگرم هروئین کشف شد، تصریح کرد: متهمان به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس منتقل شدند و پس از انجام تحقیقات تکمیلی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=126748

برچسب ها